Prvýkrát oficiálne! Emily Ratajkowski vyvetrala mužíčka v Hollywoode

Doteraz to boli zábery paparazzov či momentky na sociálnych sieťach, ale cez víkend sa čerstvo vydatá Emily Ratajkowski objavila v spoločnosti oficiálne po boku svojho manžela.

05.03.2018 11:00
debata
Herečka a modelka Emily Ratajkowski a jej... Foto: Profimedia
Herečka a modelka Emily Ratajkowski a jej manžel Sebastian Bear-McClard. Herečka a modelka Emily Ratajkowski a jej manžel Sebastian Bear-McClard.

Londýnska rodáčka, ktorá už roky žije a pôsobí v USA, nechýbala v sobotu večer na vyhlásení cien Film Independent Spirt Awards a práve tam jej robil spoločnosť aj jej manžel Sebastian Bear McLard. Nie však ako obyčajné garde, on sám je totiž filmový producent a pracoval na snímke Good Times, v ktorej účinkuje Robert Pattinson a ktorá mala pár želiezok v hre.

Zdá sa, že McLard nemá až tak v obľube objektívy, keďže pózovaniu na červenom koberci sa radšej vyhol a pustil tam len svoju polovičku. Emily to, samozrejme, zvládla na jednotku – oblečená do šiat s kvetinovým vzorom od Brock Collection. Na prste sa jej leskla obrúčka. Dvojicu však spolu zachytili v zákulisí a pred oficiálnym štartom programu.

Herečka a modelka Emily Ratajkowski v šatách... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka a modelka Emily Ratajkowski v šatách Brock Collection. Herečka a modelka Emily Ratajkowski v šatách Brock Collection.

Svadba, ktorá sa odohrala bez ohlásenia v New Yorku, prekvapila verejnosť, ale aj množstvo priateľov známej modelky a herečky. Došlo k nej len pár dní po tom, čo dvojicu vôbec prvýkrát zachytili objektívy. Minulý rok na jeseň bola pritom Ratajkowski ešte v spoločnosti expriateľa Jeffa Magida, s ktorým tvorila pár bezmála tri roky. Ako však uvádzajú americké médiá, s McLardom sa poznajú azda ešte dlhšie. Má to byť vďaka skupine priateľov, ktorí sa stretávajú už roky a majú blízko k umeleckej brandži.

Herečka Saoirse Ronan v kreácii Prada.
Herečka Allison Janney v kreácii od Pamely...
+14Herečka Elizabeth Olsen v kreácii Zuhair Murad.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emily Ratajkowski #Film Independent Spirit Awards #oficiálne #Sebastian Bear-McLard

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...