Najkrajšia Španielka po boku manžela na premiére Pabla Escobara

Očarujúca Penelope Cruz (43) a sympaťák Javier Bardem (49) si padli do oka počas nakrúcania filmu Vicky Cristina Barcelona v roku 2008.

09.03.2018 16:30
debata

Stali sa manželmi a aktuálne spolu vychovávajú dve ratolesti.

Pred kamery sa spoločne postavili opäť, tento raz ich spojila snímka Pablo Escobar: Nenávidený a milovaný. Snímka je na svete a tak manželia v týchto dňoch absolvujú šnúru premiér. Na červený koberec sa postavili aj v Madride.

Španielska herečka Penelope Cruz pózuje... Foto: TASR/AP, Francisco Seco
Penelope Cruz Španielska herečka Penelope Cruz pózuje fotografom počas príchodu na premiéru biografického filmu o drogovom bossovi Pablovi Escobarovi "Loving Pablo" v Madride.

Krásna Penelope si záujem fotografov užívala po boku manžela. V efektných čiernych šatách, ktoré sa trblietali v žiare reflektorov, vyzerala skvelo. Temperamentná Španielka, ktorá má na konte Oscara práve za snímku Woodyho Allena Vicky Cristina Barcelona, bez problémov na seba strhla všetku pozornosť. Atypický strih šiat rafinovane odhaľoval jej štíhle nohy aj pekný dekolt a chrbát.

Zľava: herec Javier Bardem, herečka Penelope... Foto: TASR/AP, Francisco Seco
Javier Bardem Zľava: herec Javier Bardem, herečka Penelope Cruz, režisér Fernando Leon de Aranoya a kolumbijská herečka Julieth Restrepová pózujú fotografom počas príchodu na premiéru biografického filmu o drogovom bossovi Pablovi Escobarovi "Loving Pablo" v Madride.

O réžiu snímky sa postaral Fernando León de Aranoa, ktorý je tiež autorom scenára. Ten napísal podľa knihy „Amando a Pablo, odiando a Escobar“ z roku 2007, ktorú vydala kolumbijská novinárka Virginia Vallejo a spomína v nej na vzťah s drogovým bossom Pablom Escobarom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Penelope Cruz #Pablo Escobar

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...