Súboj rozparkov a odhalenej kože! Azalea či Halsey, ktorá ukázala viac?

K súčasnej pop-music neoddeliteľne patrí provokácia. Mnohé známe hviezdičky ju naplno využívajú najmä v odevnej prezentácii a večer vyhlásenia cien IHeartRadio Music Awards nebol výnimkou.

12.03.2018 14:01
debata (3)
Speváčka Halsey v kreácii Raisa and Vanessa. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Halsey v kreácii Raisa and Vanessa. Speváčka Halsey v kreácii Raisa and Vanessa.

Na červenom koberci sa to priam hemžilo odvážnymi šatami a kreáciami z dizajnérskych domov a množstvo centimetrov štvorcových odhalenej kože bolo skutočne vysoké.

Na prvý pohľad zaujali speváčky ako Halsey či Iggy Azalea. Prvá spomenutá je provokatérkou od prvého momentu, čo sa zjavila na hudobnej scéne. Jej odvážny outfit zložený z topy a minisukne pôsobil trochu vulgárne, no ona zjavne bola spokojná.

Herečka Jackie Cruz.
Paris Hilton v kreácii Charbel Zoe Couture.
+21Raperka Eve.

Raperka Azalea je dámou, ktorej právom patrí prívlastok krv a mlieko. A práve kypré krivky rada odhaľuje vo vysokých rozparkoch – potvrdila to aj počas nedeľňajšieho gala.

Podobne odvážny model predviedla hosťom a fotografom aj herečka Jenna Dewan Tatum. V jej prípade sú to však bezchybné stehná tanečnice, ktoré hrdo vystavila a za ukážkovú formu jej patrí poklona.

Speváčka a raperka Iggy Azalea predvádzala... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka a raperka Iggy Azalea predvádzala svoje odhalené stehná. Speváčka a raperka Iggy Azalea predvádzala svoje odhalené stehná.

Medzi hosťami slávnostného večera boli aj dámy ako Paris Hilton či Camilla Cabelo, viac si pozrite v našej bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #móda #Iggy Azalea #Jenna Dewan-Tatum #iHeartRadio Awards #Halsey

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...