Sexy Havranová z Oteckov na premiére: Z dámy tínedžerka v teniskách!

Vďaka seriálu Oteckovia je slovenská herečka Mária Havranová novým idolom z televíznych obrazoviek. V utorok večer nechýbala ani na premiére nového filmu Backstage - hrá v ňom hlavnú rolu.

14.03.2018 13:00
debata
Herečka Mária Havranová na premiére filmu... Foto: Profimedia
Herečka Mária Havranová na premiére filmu Backstage. Herečka Mária Havranová na premiére filmu Backstage.

Dvadsaťpäťročná Havranová sa v novinke v réžii Andrey Sedláčkovej ocitla pred kamerami ako talentovaná partnerka a členka tanečnej skupiny. Snaha partie zabodovať v talentovej súťaži prináša do ich životov mnoho zmien, ale aj dramatických a trpkých situácií.

Havranová sa musela kvôli snímke účiť náročné choreografie aj tance, čo sa nezaobišlo bez svalovice, ba dokonca zranení. Ako pre médiá uviedla režisérka Sedláčková, talentovaná Slovenka sa toho zhostila viac než dobre.

Aj na utorňajšiu premiéru dorazila „sexy učiteľka“ z Oteckov v pomerne mladistvej a ležérnej kreácii. Čierne šaty s kalichovými rukávmi doplnila teniskami s bodkovaným vzorom.

Na slávnostnom premietaní novej snímky Backstage sa objavilo množstvo známych tvárí. Nechýbali medzi nimi ani členovia tanečnej formácie The Pastels, ktorí vo filme predvádzajú svoje tanečné umenie, prišla herečka Judit Bárdos, speváčka Emma Drobná či porotca a spevák Ben Cristovao, ktorý spolu s Máriou Čírovou k filmu naspievali titulnú skladbu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Mária Havranová #Oteckovia #Backstage

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...