72-ročná Priscilla Presley na premiére: Postavička ako lusk, tvár plná botoxu

Priscilla Presley (72) uviedla vo svetovej premiére dokumentárny film "Elvis Presley: The Searcher" v Austine, v štáte Texas.

16.03.2018 00:00
debata

Pred samotnou premiérou sa zúčastnila diskusie s filmovými fanúšikmi spolu s producentami snímky. V novom filme o Elvisovi Presleym sa objaví aj množstvo fotografií z jej súkromného archívu.

Priscilla Presley na premiére filmu z... Foto: SITA/AP, Jack Plunkett
Priscilla Presley Priscilla Presley na premiére filmu z produkcier HBO "Elvis Presley: The Searcher" v Austine.

„Často sa vracal do Memphisu, pretože Hollywood nemal rád. Potreboval sa vrátiť tam, kde cítil, že veci sú skutočné,“ opísala Priscilla Presley počas stretnutia s novinármi, ako informovala stránka BigCountryHome­page.com a dodala: „Príbeh o Elvisovi sa nedá vyrozprávať za hodinu či dve, preto hovorím, aby sme sa spoločne vydali na cestu.“ Dokumentárna snímka „Elvis Presley: The Searcher“ prináša dve časti, každú v trvaní hodiny a pol. Obsahuje aj rozhovory o živote a tvorbe umelca so Scottym Mooreom, Redom Westom, Bruceom Springsteenom, Tomom Pettym a Priscillou Presleyovou.

Slávny spevák zomrel v roku 1977 ako 42-ročný, v roku 1973 sa rozviedol s Priscillou, s ktorou bol ženatý od roku 1967. Dokument sa dostane aj na obrazovky HBO, televízia ho odvysiela v apríli.

Zľava: Režisér Thom Zimny, producentka... Foto: SITA/AP, Jack Plunkett
Priscilla Presley Zľava: Režisér Thom Zimny, producentka Priscilla Presley, producenti David Porter a Jerry Schilling na premiére filmu z produkcier HBO "Elvis Presley: The Searcher" v Austine.

Herečka prišla na premiéru spolu producentami. Tip-top postavičku predviedla pred fotografmi v elegantnej čierno-bielej kombinácii. Už pred rokmi sa začala niekdajšia manželka Elvisa Presleyho vzpierať prírode a starnutie túžila zastaviť zubami-nechtami. Tvár plná botoxu a poznačená množstvom chirurgických zákrokov sa tak stala už jej stálym poznávacím znamením.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #austin #Priscilla Presley #Elvis Presley: The Searcher

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...