Móda z OTO: Vinczeová a Morávková ako kráľovné, Čírová šliapla vedľa

Známe dámy slovenského šoubiznisu mali cez víkend príležitosť zažiariť a predviesť svetu svoju "gala" verziu. Ako im to na vyhlásení cien OTO vyšlo?

19.03.2018 07:12
debata (17)
Moderátorka Adela Vinczeová. Foto: Profimedia
Moderátorka Adela Vinczeová. Moderátorka Adela Vinczeová.

Počas večera sa na pódiu, ale aj v priestoroch foyer SND objavilo niekoľko pôvabných žien. Absolútna víťazka večera Adela Vinczeová sa radila medzi hviezdy aj na módnom poli. Zdanlivo jednoduchá voľba telových šiat na jedno rameno od značky WWO z ponuky bratislvského Privée Lounge fungovala práve svojím minimalizmom, ktorý doplnilo ukážkové líčenie a úprava vlasov. Vinczeová tak trošku pripomínali slovenskú verziu Cate Blanchettovej. A to je skrátka veľká poklona.

Speváčka Mária Čírová.
Herečka Dominika Richterová.
+12Moderátorka Marianna Ďurianová. V kreácii od...

Krásu a štýl predviedla aj talentovaná herečka Dominika Zeleníková-Morávková, ktorú na galavečer obliekol Boris Hanečka do šiat pošívaných perličkami. Hoci na diskusiu môže byť zamatová stuha v drieku, celkový styling bol ukážkový, listovka v rukách priam dokonalá a blondínka vyzerala naozaj dostatočne na to, aby sa prešla aj po červenom koberci niekde v Hollywoode.

Svetový punc odevného štýlu už roky potvrdzuje slovenská topmodelka Michaela Kocianová a nesklamala ani tento rok, keď si obliekla metalické šaty na ramienkach a s jemnou provokáciou odhalila svoje dlhé nohy. Úprava bola bezchybná, doplnky skvelo doladené.

Herečka Dominika Morávková-Zeleníková v kreácii... Foto: Profimedia
Herečka Dominika Zeleníková v kreácii od Borisa Hanečku. Herečka Dominika Morávková-Zeleníková v kreácii od Borisa Hanečku.

Jedna z víťaziek večera, herečka Lujza Garajová Schrameková stavila na spoluprácu s Lenkou Sršňovou a vybrali si model z jej ostatnej kolekcie. Kontrast čierneho topu a výraznej sukne s grafickým vzorom fungoval a Schrameková ukázala, že nosenie šiat je vždy vo veľkej miere o nositeľke samotnej. Možno na väčšine žien by daný model nepracoval na jednotku, ale sympatická tmavovláska mu svojou osobnosťou aj prezentáciou vdýchla život tak, ako sa patrí.

Herečka Lujza Garajová Schrameková v šatách od... Foto: Profimedia
Herečka Lujza Garajová Schrameková v šatách od dizajnérky Lenky Sršňovej. Herečka Lujza Garajová Schrameková v šatách od dizajnérky Lenky Sršňovej.

Ocenená speváčka Mária Čírová sa už roky profiluje ako jedna z najštýlovejších dám domácej scény, jej voľba však tento rok mňa osobne neohúrila. Podobne ako to bolo v prípade speváčky Beyoncé, ktorá si vyrazila na vyhlásenie cien s veľkým klobúkom a internet zaplavili vtipné koláže (memes) o tom, aké to asi bolo sedieť za ňou – to bolo prvé, čo mi v súvislosti s jej modelom napadlo. A druhé? Kombinácia širokých bielych nohavíc a predĺženého kabátika s topom vyšívaným reliéfnou aplikáciou nedošla tam, kam sa zjavne mala uberať. Samotný nohavicový „kostým“ v sebe niesol nádych biznis-garderóby podnikateliek konca 90-tych rokov a kontrast akoby „biznis“ odevu a výraznej „grammyovskej“ pokrývky hlavy bizarne a tentoraz aj zbytočne snaživo.

Speváčka Mária Čírová. Foto: Profimedia
Speváčka Mária Čírová. Speváčka Mária Čírová.

Voľba nevyšla na zvyčajnú jednotku s hviezdičkou ani u Táni Pauhofovej. Slovenská herečka síce obliekla výrazné šaty v oranžovej farbe, ktoré samy osebe fungovali bez menších zádrhov. Tentoraz to však bola zvláštna úprava účesu aj silnejšie líčenie, ktoré akoby nefungovalo a zbytočne pridávalo roky Pauhofovej aj dojem divadelnej „kostýmovosti“ – ale ktohovie, možno spojila užitočné s užitočným a využila na akcii pracovné líčenie z večerného predstavenia.

Viac známych žien si pozrite v našej galérii a sami vyberte takú, ktorá vás oslovila najviac.

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #OTO #Lujza Garajová Schrameková #Dominika Morávková #Adela Vinczeová

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....