Toto odlišuje krásnu Lively od hollywoodskych kolegýň, vysvetľuje, prečo

Hoci herečku Blake Livelyovú pravidelne zaraďujú do ankiet a rebríčkov o najlepšie oblečené osobnosti na červenom koberci, v čomsi sa líši od väčšiny svojich kolegýň.

20.03.2018 00:00
debata
Blake Lively na akcii klenotníckej spoločnosti... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Blake Lively Blake Lively na akcii klenotníckej spoločnosti Lorraine Schwartz v Los Angeles.

Bývalá hviezda seriálu Gossip Girl totiž nepracuje so žiadnym známym štylistom alebo štylistkou, ktorí sa zvyčajne starajú o vzhľad hviezd jej veľkosti. Samotná Lively v rozhovore pre portál WWD.com vysvetlila, že podľa nej to nie je také náročné a rada sa oblieka sama.

 Blake Lively v máji počas festivalu v Cannes.
Blake Lively na spoločenskej udalosti koncom...
+11Zľava: Robyn Lively a Blake Lively  na akcii...

„Je to veľa práce, ale nie je to také náročné v zmysle, že predsa každý z nás sa ráno musí do niečoho obliecť,“ uviedla herečka. „Raz, ak už máte šaty, si len jednoducho vyberiete, čo si oblečiete, tak ako každý normálny človek. Viem, že v mojom prípade je jednoduchšie, že mám prístup k móde. Náročnejšia časť je absolvovať všetky tie módne prehliadky, fotografovať si jednotlivé looky a potom volať dizajnérom, že mám o ne záujem,“ pokračovala dvojnásobná mama a hviezda, ktorá sa objavuje v kreáciách Atelier Versace, Chanel či Michael Kors.

Doplnila tiež, že na komunikáciu s dizajnérmi má asistentku, ktorá volá do jednotlivých butikov, či módnych domov. „Ale veľkým prínosom je, že mám dobré vzťahy s dizajnérmi. To určite pomáha,“ doplnila ešte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #Blake Lively #móda #dizajnér #pôvab #štylistka

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...