Módny film prilákal známe tváre! Cibulková opäť v kúskoch za tisícky eur

Meno Zaca Posena nie je fanúšikom módy neznáme. Patrí medzi najväčšie dizajnérske talenty jednej generácie a jeho tvorba je stále úspešná aj dnes. O strastiplnej ceste, ktorá obsahovala vzostupy aj pády, však uviedli v Bratislave dokument.

22.03.2018 17:02
debata (6)
Tenistka Dominika Cibulková prišla na módnu... Foto: Dynamic Relations
Tenistka Dominika Cibulková prišla na módnu premiéru vyzbrojená štýlovo. Tenistka Dominika Cibulková prišla na módnu premiéru vyzbrojená štýlovo.

Snímka House of Z, ktorú na Slovensku premietnu už len raz – počas filmového festivalu Fashion LIVE! Film v apríli, sa dostala do Bratislavy aj vďaka producentovi Milošovi Harajdovi. „Príbehom Zaca Posena sme chceli inšpirovať mladú generáciu i odbornú módnu verejnosť,“ uviedol Harajda.

Štylistka Zuzana Kanisová a dizajnér Fero...
Tenistka Dominika Cibulková prišla na módnu...
+6Štylistka Zuzana Kanisová a producent premiéry...

Dokument odhaľuje odvrátenú stranu módneho sveta, v ktorom po ohromnej sláve 21-ročného Zaca Posena nasledoval pád jeho značky. Dizajnérova otvorená spoveď, vytrvalosť a snaha o obnovenie dobrého mena značky, ale aj reputácie jeho samého, môžu byť podľa Harajdu motiváciou pre mnoho mladých tvorcov po celom svete.

Na slávnostnej premiére sa zúčastnili aj známe osobnosti ako štylistka Zuzana Kanisová, dizajnéri Fero Mikloško, Boris Hanečka, Marcel Holubec, modelka Barbora Brušková a model Miro Čech či tenistka Dominika Cibulková. Pozornosť nepochybne pútala najmä posledná menovaná. Tá je už roky spájaná aj s vášňou pre luxusnú módu a potvrdila to aj v stredu večer, keď dorazila na premiéru v luxusnom kožuchu, s kabelkou Hermés a v topánkach z dielne talianskej firmy Fendi.

Model Miro Čech a bookerka agentúry Exit Model... Foto: Dynamic Relations
Miro Čech a bookerka agentúry Exit Model Managment Dominika Svetíková Model Miro Čech a bookerka agentúry Exit Model Managment Dominika Svetíková.

Len obuv, ktorú Cibulková predviedla, sa predáva na stránke značky za bezmála tisíc eur. Cibulková, ktorá sa nedávno zúčastnila aj na módnej prehliadke v Prahe, má od rovnakého výrobcu aj kožušinový bomber. Jeho cena je 8000 eur.

Tenistka Dominika Cibulková v bomberovej bunde... Foto: Profimedia
Tenistka Dominika Cibulková v bomberovej bunde z dielne Fendi za 8000 eur. Tenistka Dominika Cibulková v bomberovej bunde z dielne Fendi za 8000 eur na týždni módy v Prahe.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #premietanie #Dominika Cibulková #Zac Posen

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...