Tehotná?! Nie, som len tučná, vyhlasuje Drew Barrymore

Herečka Drew Barrymore si poriadne zavarila, keď počas nedávnej návštevy talk-šou Jamesa Cordena menovala "najmenej talentovaného" kolegu. Na premiére sa potom kajala.

23.03.2018 12:46
debata
Herečka Drew Barrymore na premiére filmu Santa... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Drew Barrymore na premiére filmu Santa Clarita Diet. Herečka Drew Barrymore na premiére filmu Santa Clarita Diet.

Niekdajšia detská hviezda, ktorá svoju kariéru odštartovala vo filme ET Mimozemšťan, dostala v rámci návštevy talk-šou otázku, ktorý z jej troch kolegov bol najmenej talentovaný. Ak by na ňu neodpovedala, musela by zjesť morčacie pohlavné žľazy – čo, samozrejme, odmietla. A tak z jej úst vyšlo, že najmenej talentovaný bol podľa nej Jake Gyllenhaal.

Hollywoodsky herec síce situáciu nijako nekomentoval, ale vtipne to vyriešila samotná Barrymore. Na premietanie druhej série projektu Netflix Santa Clarita Diet si vzala do rúk tabuľku s nápisom „Milujem Jakea Gyllenhaala“.

zväčšiť Herečka Drew Barrymore na premiére série Santa... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Drew Barrymore na premiére filmu Santa Clarita Diet. Herečka Drew Barrymore na premiére série Santa Clarita Diet. Kajala sa aj s plagátom, že miluje kolegu Jakea Gyllenhaala.

Herečka sa pred objektívy postavila v dlhých červených šatách, ktoré maskovali jej oblejšie krivky. Nedávno sa tiež priznala k zážitku, keď ju v reštaurácii zastavila žena a gratulovala jej k tehotenstvu. Akurát, že Barrymore tehotná nebola a nie je.

„Bola som v reštaurácii s kamošmi a kopou ich detí. A ona mi hovorí, ‚bože, koľko detí máte‘. Odvetila som jej, že nie všetky sú moje, že mám len dve,“ opísala situáciu herečka. Žena jej vraj na to povedala: „Ale zjavne teraz čakáte ďalšie, však.“

„Pozrela som sa na ňu a vravím jej: ‚Nie, som len tučná‘,“ doplnila ešte historku Barrymore. Priznala sa však, že táto situácia bola pre ňu pomerne drsná. Doplnila však tiež, že diétovanie neznáša.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #chudnutie #Drew Barrymore #postava #Jake Gyllenhaal

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...