Pamätáte si sexy Valeriu z Beverly Hills? 20 rokov a ona sa skoro nezmenila

Jej príchod do seriálu Beverly Hills 902 10 narobil kedysi poriadny vietor. Aj medzi fanúšikmi, pretože pôvab herečky Tiffani Thiessenovej je nepopierateľný.

26.03.2018 00:00
Herečka Tiffani Thiessen na vyhlásení cien... Foto: ,
Herečka Tiffani Thiessen na vyhlásení cien Kids' Choice Awards v Kalifornii.
debata

Rodáčka z Kalifornie sa aj po úspechu, ktorý zažila v seriáli v rokoch 1994 až 1998, posúvala z projektu do projektu. Išlo však takmer výlučne o televízne seriály či filmy. Medzi jej posledný väčší úspech sa zaradil seriál White Collar, v ktorom stvárňovala hlavnú hrdinku.

Thiessen sa počas uplynulého víkendu objavila aj na vyhlásení cien Kids Choice Awards a po vstupe na červený koberec mohla v niektorých dospelých fanúšikoch, či skôr rodičoch malých ratolestí vyvolať dojem, že sa takmer nemení.

Herečka Tiffani Thiessen na vyhlásení cien... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Tiffani Thiessen na vyhlásení cien Kids' Choice Awards v Kalifornii. Herečka Tiffani Thiessen na vyhlásení cien Kids' Choice Awards v Kalifornii.

Hoci dnes už má táto pôvabná tmavovláska 44 rokov, stále jej zostal typický úsmev s jamkami v lícach a pôvabná tvár. Dnes je z Thiessenovej dvojnásobná mama, s manželom vychováva dcéru Harper a syna Holta. Hoci nakrúca menej, našla si spôsob, ako zostať na očiach. Málokto totiž vedel, že seriálová hviezdička je aj šikovný kuchárka a gazdiná. Objavila sa tak v niekoľkých kulinárskych televíznych šou a dokonca vydala knihu receptov z vlastnej kuchyne.

Herečka Kat Graham.
Speváčka Mariah Carey spravila zo svojej dcérky...
+12Herečka Tiffani Thiessen na vyhlásení cien...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #vzhľad #Beverly Hills 902 10 #sexy #Tiffani Thiessen #hviezdy po rokoch

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...