Heidi Klum v slize, Mariah má zmenšenú verziu! Aj také boli detské ceny roka

Na vyhlásení Kids Choice Awards v Kalifornii sa síce často stretávajú hviezdy a detskí hrdinovia seriálov či filmov, ktorých našinec veľmi nepozná. V sobotu tam však nechýbali ani známe tváre.

25.03.2018 12:50
debata
Speváčka Mariah Carey s exmanželom Nickom... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Mariah Carey s exmanželom Nickom Cannonom Speváčka Mariah Carey s exmanželom Nickom Cannonom a ich dvoma deťmi - dvojičkami Monroe a Moroccanom.

Akciu, ktorá je už tradične oslavou vkusu detského diváka, sa nenechala ujsť napríklad herečka Yara Shadidi či Kat Graham, známa z Upírskych denníkov. Pozornosť však najviac na seba strhla speváčka Mariah Carey.

Herečka Kat Graham.
Speváčka Mariah Carey spravila zo svojej dcérky...
+12Herečka Tiffani Thiessen na vyhlásení cien...

Podobne ako v minulosti, aj tento rok prišla v sprievode exmanžela Nicka Cannona a dvoch ratolestí – dvojčiat Monroe a Moroccana. Vtipné bolo, že deti sa obliekli rovnako ako ich rodičia. A tak mal vlastne moderátor a zabávač Cannon v synovi svojho malého dvojníka a podobne to platilo pri Careyovej a dcérke Monroe.

zväčšiť Porotkyne šou Amerika má talent Heidi Klum... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Porotkyne šou Amerika má talent Heidi Klum (vľavo) a Mel B skončili v zelenom slize. Porotkyne šou Amerika má talent Heidi Klum (vľavo) a Mel B skončili v zelenom slize.

Ceremoniál, na ktorom odmenili napríklad speváčku Camillu Cabello, herečku Millie Bobby Brownovú či seriál Stranger Things, sa nezaobišiel ani bez tradičného zeleného slizu. Skončil v ňom moderátor a herec John Cena, ale aj modelka a televízna porotkyňa Heidi Klum. Nazeleno obstriekali aj jej kolegyňu – speváčku Melanie Brownovú alias Mel B. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mariah Carey #ceremoniál #Heidi Klum #Kids Choice Awards

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...