Keď plesá modrá krv! Šaty za tisícky eur, záplava ruží a krásne princezné

Monacká šľachta sa opäť zabávala. Výročný Bál ruží, ktorý sa každoročne radí k zásadným udalostiam spoločenskej sezóny, však tentoraz vynechal knieža Albert aj jeho manželka - princezná Charlene.

26.03.2018 11:47
debata
Charlotte Casiraghi (vpravo), jej partner... Foto: Reuters, POOL
Charlotte Casiraghi (vpravo), jej partner Dimitri Rassam a princezná Alexandra z Hanoveru v kreácii Chanel Haute Couture. Charlotte Casiraghi (vpravo), jej partner Dimitri Rassam a princezná Alexandra z Hanoveru v kreácii Chanel Haute Couture.

Hostiteľkou večera sa aj v zastúpení stala Albertova staršia sestra – princezná Caroline. Už tradične jej robil garde dizajnér Karl Lagerfeld, ktorý tvorí pre niekoľko značiek a predovšetkým je slávny ako kreatívny šéf značky Chanel. Z dielne Chanel Haute Couture pochádzali aj šaty princeznej Caroline a jej najmladšej dcéry, princeznej Alexandry.

Princezná Caroline s dizajnérom Karlom...
Dekorácie a výzdoba stolov na Bále ruží v Monaku.
+11Charlotte Casiraghi (vpravo), jej partner...

Alexandra je jedinou členkou rodiny princeznej Caroline, ktorá sa oficiálne môže titulovať ako princezná. Dôvodom je, že jej otcom je tiež šľachtic, princ Ernst August Hanoverský. Jej ostatní traja súrodenci sú potomkami druhého z troch manželov, ktorých princezná Caroline mala. A ten bol bez titulu.

Súrodenecké väzby to však zjavne nenarúša. Na Bále ruží sa Alexandra dobre zabávala aj v spoločnosti brata Pierra či krásnej sestry Charlotte Casiraghi, ktorá pútala pozornosť róbou s výrazným detailom zo pštrosieho peria.

Princezná Caroline s dizajnérom Karlom... Foto: Reuters, POOL
Princezná Caroline s dizajnérom Karlom Lagerfeldom Princezná Caroline s dizajnérom Karlom Lagerfeldom, ktorý navrhol aj jej šaty z kolekcie Chanel Haute Couture.

Celkovo už len módna výbava prítomných musela stáť desiatky tisíc eur. Monacká kniežacia rodina nemá s financiami problém a patrí medzi najvernejších klientov módy haute couture od slávnych značiek ako Chanel, Valentino či Armani Privé.

Zahanbiť sa však nenechali ani známi hostia. Už tradične dostala pozvanie napríklad švédska modelka a bývalá playmate Victoria Silvstedt. Na bál dorazila v róbe Elie Saab. Medzi hosťami sa nachádzala aj speváčka Shirley Bassey či herečka Rebecca Hampton.

Dekorácia na stoloch počas monackého Bálu ruží. Foto: Reuters, POOL
Dekorácia na stoloch počas monackého Bálu ruží. Dekorácia na stoloch počas monackého Bálu ruží.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Charlotte Casiraghi #princezná #princezná Caroline #Monako #Karl Lagerfeld #haute couture #Bál ruží

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...