Najsexy dáma na cenách Thálie? Má len 16 a je to vnučka českej legendy

Počas víkendu rozdali v Česku divadelné ceny Thálie. Úspech žalo aj Slovensko - trofej si totiž odniesla Katarína Hasprová. Medzi prítomnými dámami však pútala pozornosť aj mladučká Anna Dvořáková.

27.03.2018 00:00
debata
Pôvabná Anna Dvořáková na cenách Thálie. Je... Foto: Profimedia
Anna Dvořáková Pôvabná Anna Dvořáková na cenách Thálie. Je dcérou herečky Barbory Munzarovej a herca Jiřího Dvořáka a vnučkou Luďka Munzara a Jany Hlaváčovej.

Hoci má len 16, nepochybne už v tomto tínedžerskom veku patrí medzi zvodné mladé ženy. Na ceremoniáli to potvrdila v elastických šatách púdrovej farby, ktoré boli jednoduchou, ale efektnou voľbou.

Dvořáková sa pritom na slávnostnom večere neocitla náhodou. Sprevádzala totiž mamu – herečku Barboru Munzarovú. Jej meno možno nie je slovenským divákom a fanúšikom filmu či televízie až také známe. To však rozhodne neplatí o menách jej rodičov. Herci Luděk Munzar a Jana Hlaváčová, ktorí sú jej rodičmi a Anninými starými rodičmi, patria medzi obľúbené a legendárne tváre českej filmovej a televíznej tvorby.

Otcom pôvabnej Anny je tiež herec, konkrétne Jiří Dvořák. Kedysi manželská dvojica však už dávno netvorí pár a partneri sa rozviedli. Munzarová na ceny Thálie vzala okrem dcéry aj svojho aktuálneho partnera – herca Martina Trnavského. Toho poznajú slovenskí diváci napríklad zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade či Panelák. Zahral si tiež vo filmoch Muži v ruji alebo Pravidla lži.

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #študentka #pôvab #vnučka #Anna Dvořáková #ceny Thálie

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...