S kilami navyše a nešťastná? Selena v uliciach vyzerá sexy viac než predtým

Mnohé médiá, ale aj fanúšikovia na sociálnych sieťach riešili v posledných dňoch podobu speváčky Seleny Gomezovej, ktorá sa opäť rozišla so spevákom Justinom Bieberom.

27.03.2018 00:00
debata
Speváčka a herečka Selena Gomez počas večernej... Foto: Profimedia
Speváčka a herečka Selena Gomez počas večernej prechádzky v Kalifornii. Speváčka a herečka Selena Gomez počas večernej prechádzky v Kalifornii.

Témou dňa sa stalo, ako sa mladá hviezda zaoblila a najmä na internete pribudlo aj množstvo kritických či priam zosmiešňujúcich príspevkov. Brunetka, ktorá sa radí medzi najpopulárnejšie hviezdy Instagramu, však v týchto dňoch odpovedala najlepšie, ako mohla. Svojím vlastným príťažlivým vzhľadom v uliciach Los Angeles.

Dvadsaťpäťročnú niekdajšiu hviezdu Disney Channel zvečnili v sobotu večer paparazzovia počas návštevy známej reštaurácie. Selena si obliekla obyčajné bavlnené tričko zviazané nad pupkom a k nemu pridala asymatrickú zavinovaciu červenú sukňu. Červený rúž na perách a elegantný účes – to všetko dodalo Gomezovej na príťažlivosti a hviezdna dáma vyzerala veľmi spokojne aj sexy.

Hoci sa Gomez pred pár mesiacmi rozišla so svojím priateľom The Weekndom, aby sa znovu vrátila k expartnerovi Bieberovi, ani tento „návrat“ nemal dlhé trvanie. Hoci dvojica tvrdí, že si len dala krátku pauzu, väčšina zdrojov z okolia speváčky sa domnieva, že medzi slávnymi partnermi už niet cesty späť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #rozchod #Justin Bieber #Selena Gomez #paparazzi #sexy

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...