Spielbergovská premiéra plná hviezd! A jedna... odhalila, čo má pod šatami

Aj do slovenských kín vstúpi vo štvrtok novinka v réžii Stevena Spielberga - sci-fi Ready Player One. Jej premiéru v Los Angeles si nenechali ujsť mnohé celebrity.

27.03.2018 14:36
debata (2)
Herec Joe Manganiello a jeho polovička Sofia... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Joe Manganiello a jeho polovička Sofia Vergara Herec Joe Manganiello a jeho polovička Sofia Vergara prišli spoločne na premiéru filmu Ready Player One.

Predstavenie filmu, v ktorom hlavné úlohy stvárnil Tye Sheridan a Olivia Cooke, si prišla pozrieť napríklad herečka Sofia Vergara a jej manžel Joe Manganiello. Kolumbijská rodáčka, ktorá hviezdi v seriáli Moderná rodina, si obliekla výrazné šaty s kvetinovou potlačou a vyzerala veľmi pôvabne. Hoci oslávila už 45. narodeniny, mnohí by jej tipovali aj o desať rokov menej.

Herečka Jaime King odhalila pod priehľadnými...
Herec Simon Pegg.
+11Režisér Steven Spielberg (v strede) pózuje s...

Pôvaby na červenom koberci ukázala aj herečka Jaime King, ktorej voľba belasej róby s priehľadnou sukňou sa ukázala ako jemne provokujúca. Keď king pózovala s rukami pri tele, nebolo vidieť takmer nič. Potom však plisovanú sukňu zdvihla a rozprestrela a výsledkom bol odhaľujúci efekt. Aj kúsok spodnej bielizne pod šatami.

Herečka Jaime King odhalila pod priehľadnými... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Jaime King. Herečka Jaime King odhalila pod priehľadnými šatami svoju spodnú bielizeň.

Už spomenutá Olivia Cooke sa nedala prehliadnuť v šatách výraznej červenej farby a netradičného nylonového materiálu z kolekcie značky Calvin Klein. Spielberg si ju vraj vybral do filmu takmer okamžite, lebo sa mu veľmi hodila do dvojrole Samanthy a Artemis. S výberom hlavného hrdinu v podaní Sheridana vraj už tak jasno nemal.

Herec dostal rolu až po druhej kastingovej skúške, pričom známeho hollywoodskeho režiséra údajne presvedčil na druhú šancu jeho výkon v snímke Skautský sprievodca zombie apokalypsou.

zväčšiť Režisér Steven Spielberg (v strede) pózuje s... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
FILM-READYPLAYERONE/PREMIERE Režisér Steven Spielberg (v strede) pózuje s hercami filmu Ready Player One - zľava Tye Sheridan, Olivia Cooke, Lena Waithe, Philip Zhao, Simon Pegg, Win Morisaki a Ben Mendelsohn.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Sofia Vergara #Jamie King #Olivia Cooke #Ready Player One

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...