Nielen sexi dekolt Catherine Zeta-Jonesovej lákal! Pozrite na jej krásnu dcéru

Ďalšia prominentná dcéra sa hlási o pozornosť. Herečka Catherine Zeta-Jones (48) zobrala na červený koberec svoju 14-ročnú dcéru Carys Zeta Douglas.

09.04.2018 10:00
debata

Bok po boku sa ukázali na spoločenskej akcii značky Dolce & Gabbana v New Yorku.

Herečka  Catherine Zeta-Jones  a jej dcéra... Foto: Profimedia
Catherine Zeta-Jones Herečka Catherine Zeta-Jones a jej dcéra Carys Zeta Douglasna akcii zančky Dolce & Gabbana v New Yorku.

Čoskoro päťdesiatnička zvolila úzke čierne šaty s korzetovým vrchným dielom, ktorý nechal vyniknúť jej nádhernému dekoltu. Štíhlej manželke Michaela Douglasa dlhé tmavé vlasy padali vo veľkých vlnách zvodne na chrbát, jej fotogenickej tvári dominovali tmavé oči.

Jej pekná dcéra pôsobila naozaj sviežo a dievčensky. Postaral sa o to farebný top, ktorý mala spustený na ramenách, dlhé nohy ukryla do úzkych čiernych nohavíc. Hustú hrivu, o čosi svetlejšiu než má jej slávna mama, mala len voľne vypnutú. Hnedé valsy jej padali na chrbát podobne ako jej matke.

Pri pohľade na obe dámy je viditeľné, že jablko nepadlo ďaleko od stromu. Vysoká, štíhla dievčina s nádhernou tvárou môže mať pred sebou podobnú budúcnosť, ako ďalšie krásne celebritné dcéry. Na predvádzacom móle by sa určite nestratila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Catherine Zeta-Jones #Carys Zeta Douglas

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...