Baldwin vzal na Broadway krásnu manželku. Dieťa číslo 4 je už blízko!

Len pred pár dňami oslávil herec Alec Baldwin okrúhle jubileum. Cez víkend si spravili s manželkou "dodatočnú oslavu" počas návštevy Broadway.

10.04.2018 09:00
debata
Herec Alec Baldwin a jeho tehotná manželka... Foto: SITA/AP, Greg Allen
Alec Baldwin a jeho tehotná manželka Hilaria Baldwin Herec Alec Baldwin a jeho tehotná manželka Hilaria Baldwin na premiére prestavenia Mean Girls na Broadway.

Sympatický manželský pár vyrazil na predstavenie Mean Girls, ktoré je známe aj ako úspešná filmová komédia s Lindsay Lohanovou spred pár rokov. Baldwin a jeho pôvabná manželka ochotne zapózovala médiám. Hilaria, ktorá je už v poslednom štádiu pred pôrodom ďalšieho potomka, v letných pruhovaných šatách predviedla materské krivky.

Tehotná inštruktorka jogy aj počas tohto tehotenstva vraj neustále cvičila svoju milovanú jogu. Priznala sa však, že tentoraz bolo očakávanie už o niečo náročnejšie. Je to už štvrté dieťa pôvabnej brunetky a malo by prísť na svet o pár týždňov.

Herečka Ellie Kemper.
Herečka Tina Fey.
+3Herečka Emma Thompson (vľavo) a Diane Sawyer...

Predstavenie Mean Girls si prišli pozrieť aj herečka Busy Phillips, moderátor a herec Jimmy Fallon či herečka Emma Thompson. Za novinkou na broadwayskej scéne stojí herečka a dramatička Tina Fey, ktorá si v pôvodnom filme kedysi tiež zahrala. Ani ona na premiére nechýbala a pútala pozornosť v bielych kostýmových šatách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #tehotenstvo #Alec Baldwin #Hilaria Baldwin #Mean Girls

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...