Ženy pri nich padali do mdlôb! Pozrite sa, dnes sú z Bon Jovi 'fotríkovia'

Uplynulý víkend sa niesol v znamení hviezd, ktoré dostali čestné miesto v rokenrolovej Sieni slávy. Ocitli sa medzi nimi aj členovia formácie Bon Jovi.

17.04.2018 00:00
debata (3)
zväčšiť Kapela Bon Jovi v časoch svojej najväčšej slávy... Foto: Reuters, Profimedia, koláž: Pravda.sk
Bon Jovi Kapela Bon Jovi v časoch svojej najväčšej slávy (hore) a po rokoch - počas uvedenía do rockovej Siene slávy v roku 2018.

Skupina, ktorá patrí medzi najslávnejšie rockové kapely histórie, využila sobotňajší galavečer k tomu, aby sa zišla na jednom pódiu s bývalým gitaristom Richiem Samborom a pôvodným basgitaristom Alecom Johnom Suchom.

Fanúšikom a hosťom zahrali páni z Bon Jovi trojicu veľkých hitov Shot Through The Heart, It's My Life aj Livin' on a Prayer. Okrem hostí a médií sa tomu prizerali aj najbližší členovia rodín týchto známych rockerov.

Spevák Jon Bon Jovi s manželkou a dcérou.
Hudobník Richie Sambora prišiel na ceremoniál...
+7Bubeník Tico Torres a jeho rodina nechýbali na...

Práve na záberoch z červeného koberca je však zaujímavé vidieť, ako sa niekdajšie sexidoly milované tisíckami fanúšičok po celom svete zmenili na otcov rodín či manželov v zrelom veku.

Dnes 56-ročný Jon Bon Jovi vzal na ceremoniál celú svoju rodinu – v jeho prípade je však zaujímavé, že jeho životnou partnerkou je už bezmála tridsať rokov Dorothea Hurley. S manželkou, ktorá mu porodila štyri deti, pritom randil už počas strednej školy, takže sa poznajú ešte dlhšie.

zväčšiť Spevák Jon Bon Jovi na zábere z roku 1998... Foto: Reuters, SHUTTERSTOCK, koláž: Pravda.sk
Jon Bon Jovi Spevák Jon Bon Jovi na zábere z roku 1998 (vľavo) a o dvadsať rokov neskôr - v roku 2018.

V prípade gitaristu Richieho Samboru je to s partnerkami o niečo pestrejšie. Na podujatí sa ukázal s družkou Orianthi, ale v minulosti bola jeho partnerkou aj herečka Denise Richards a manželkou zase herečka Heather Locklear. Bubeník Tico Torres, ktorý spokojne vychováva jedného syna s druhou manželkou Mariou Alejandrou Marquezovou, bol kedysi manželom českej topmodelky Evy Herzigovej.

zväčšiť Gitarista Richie Sambora na zábere z roku 2005... Foto: Reuters, SHUTTERSTOCK, koláž: Pravda.sk
Gitarista Richie Sambora na zábere z roku 2005 (vľavo) a 2018. Gitarista Richie Sambora na zábere z roku 2005 (vľavo) a 2018.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vek #zmena #Jon Bon Jovi #sieň slávy #Richie Sambora #Bon Jovi #rokenrol

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...