Som sexy a viem to! Slávna modelka posunula výstrih poriadne hlboko...

Na Instagrame zvykne ukazovať takmer celé svoje nahé ja (v rámci možností tejto mikroblogovacej siete), na filmovú premiéru však prišla Emily Ratajkowski prekvapivo zahalená.

19.04.2018 00:00
debata
Emily Ratajkowski na premiére filmu Som sexy v... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski na premiére filmu Som sexy v Los Angeles.

Modelka a herečka, ktorá sa objavila aj v novinke I feel pretty (Som sexy), na slávnostnú premiéru tejto novej komédie dorazila v zaujímavej kreácie z dielne Michaela Korsa. Namiesto tradičného výstrihu sa na čiernych šatách pošitých flitrami objavil výrazný prestrih v oblasti bedier a bruška.

Ratajkowski, ktorá je často zaraďovaná do zoznamu moderných sexuálnych symbolov, nesklamala v tomto duchu ani počas utorňajšieho večera. Médiá si tiež všimli, že jej odhalené bruško je v ukážkovej forme.

Olivia Culpo na premiére filmu Som sexy v Los...
Režisérka a scenáristka  Abby Kohn na premiére...
+10Catt Sadler na premiére filmu Som sexy v Los...

Iba nedávno sa 26-ročná brunetka, ktorú preslávilo účinkovanie vo videoklipe Blurred Lines, priznala, že v rámci stravy sa nikdy nedokázala veľmi obmedzovať. Zvykne si objednať aj jedlo z donášky a je veľkou fanúšičkou mäsa, takže sa nevie zaobísť ani bez neho. Ratajkowski však zároveň konzumuje jedlo veľmi rozumne a zdá sa, že v rámci diéty a jedálnička jej to zatiaľ funguje na jednotku.

Novinka I Feel Pretty predstavuje v hlavnej úlohe herečku Amy Schumerovú, ktorá sa ako hrdinka po údere do hlavy začne cítiť krásna a veriť tomu, že je veľmi sexy a príťažlivá. Film stavia na tom, aké komické situácie vyplývajú z daného stavu mysle hlavnej hrdinky. Modelka Ratajkowski si v komédii zahrala menšiu úlohu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #premiéra #modelka #Emily Ratajkowski #brucho

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...