Lakatošová by mohla byť Drobnej mamou. Ale keď ukážu nohy, je to 1:1!

Plejáda známych tvárí slovenského šoubiznisu sa ocitla v utorok podvečer na dunajskom nábreží neďaleko známeho nákupného centra. Hostiteľom a lákadlom súčasne bol Fero Mikloško a jeho nová kolekcia.

18.04.2018 14:52
debata (3)
Speváčka Emma Drobná v šatách z kolekcie Fera... Foto: Profimedia
Speváčka Emma Drobná v šatách z kolekcie Fera Mikloška predviedla odhalené dlhé nohy. Speváčka Emma Drobná v šatách z kolekcie Fera Mikloška predviedla odhalené dlhé nohy.

Na prehliadku odevov z línie jar-leto 2018 sa prišli pozrieť modelky, moderátorky, zástupcovia hudobnej či filmovej brandže, alebo internetové hviezdy. Ocitla sa medzi nimi aj speváčka Emma Drobná, modelka a bývalá Miss Denisa Mendrejová a riaditeľka súťaže Silvia Chovancová-Lakatošová. A všetky tri dámy spájala jedna vec – poriadne krátka dĺžka šiat a odhalené nohy.

Hoci 24-ročná Drobná by pokojne už mohla byť Lakatošovej dcérou, rozdiel by ste hľadali len márne. Šéfke súťaže Miss Universe Slovenskej republiky môžu ukážkové nohy závidieť aj omnoho mladšie dámy.

Bývalá Miss Universe SR Denisa Mendrejová a jej... Foto: Profimedia
Denisa Mendrejová Bývalá Miss Universe SR Denisa Mendrejová a jej štíhle nohy v minišatách Self-Portrait.

Zahanbiť sa však nedala ani tridsiatnička Mendrejová, ktorá v minulosti práve Lakatošovej súťaž vyhrala. Hoci ako jediná si na seba neobliekla model od hostiteľa večera, jej šaty z dielne značky Self-Portrait boli rovnako odhaľujúce v rámci dĺžky ako v prípade šoubiznisových kolegýň.

Blondínka za posledné mesiace trochu schudla, takže má naozaj modelkovské krivky. O prácu na móle sa však už snažiť nemusí. So životným partnerom Slavomírom Hatinom ml. má nepochybne existenčnú otázku vyriešenú. Šatník za tisícky eur je toho určite dôkazom.

Riaditeľka Miss Universe SR Silvia... Foto: Profimedia
Silvia Chovancová-Lakatošová Riaditeľka Miss Universe SR Silvia Chovancová-Lakatošová. Oblečená do šiat od Fera Mikloška.

O prehliadke Fera Mikloška a novej kolekcii si budete môcť prečítať v našej sekcii Žena.pravda.sk už v najbližších dňoch.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #prehliadka #Fero Mikloško #Denisa Mendrejová #Silvia Chovancová-Lakatošová #Emma Drobná

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...