Rozdiel medzi nimi? 30 rokov! Seymour a Hilton prišli v rovnakých šatách

Aj to sa stale! Jane Seymour (67) a Paris Hilton (37) si na módny večer značky Oscar de la Renta vybrali rovnaké šaty. Nič sa nedalo robiť, dve slávne dámy napokon s úsmevom zapózovali fotografom bok po boku.

20.04.2018 14:00
debata (1)

Skutočnosť, že efektné šaty posiate tulipánmi s dĺžkou pod kolená vynikli na štíhlom tele 37-ročnej Paris Hiltonovej nijako neprekvapuje. Kto by si však myslel, že predstaviteľka doktorky Quinnovej sa bude porovnávania s mladšou konkuretnou báť, ten zostal na omyle.

Jane Seymour a  Paris Hilton v rovnakých šatách... Foto: Profimedia
Jane Seymour a Paris Hilton Jane Seymour a Paris Hilton v rovnakých šatách na akcii módneho domu Oscar de la Renta.

Tri roky pred sedemdesiatkou si dlhovlasá hviezda bez problémov môže obliecť šaty bez rukávov, navyše, odhaliť aj jemne opálený dekolt. Viditeľne nižšia Jane Seymour sa po boku dlhononej blondínky sebavedomo usmievala a z „módneho trapasu“ si vrásky nerobila.

A hoci je Jane Seymour už spokojnou niekoľkonásobnou babičkou, svojho rokmi prevereného imidžu dlhovlásky sa nevzdáva. Štíhla postavička patrí takisto k jej tromfom, ktoré pred objektívmi rada predvedie. Niet sa preto čomu čudovať, že vo februári si dokonca zapózovala pre magazín Playboy. O svojom rozhodnutí v šou „Loose Women“ povedala: "Človek môže mať občas pocit, že v štyridsiatke či päťdesiatke je zrazu všetko preč, najmä, ak ste herečka. Mám 67 a nič nevzdávam.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Paris Hilton #Jane Seymour #Oscar de la Renta

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....