Drobná, Müllerová či Chomisteková: Na módnej šou bodovali, ktorá najviac?

Prevažne dámske prominentné osadenstvo sa pred pár dňami objavilo na premiére novej kolekcie dizajnéra Fera Mikloška. Prítomné dámy vytiahli zo šatníkov kúsky od hostiteľa, ale tiež luxusné kabelky a doplnky.

20.04.2018 11:01
debata
Speváčka Emma Drobná. Foto: Peter Frolo
Speváčka Emma Drobná. Speváčka Emma Drobná.

Medzi pozvanými nechýbala napríklad speváčka Emma Drobná, o ktorej sme už písali v súvislosti s výrazne zvodným lookom, ktorý na utorňajší večer volila. Minišaty z Mikloškovej minuloročnej kolekcie na jar a leto 2017 odhalili jej nohy a dodali bývalej víťazke Superstar nežnosť kombinovanú so sexepílom. Kontrast jemných volánikov, flitrovaného kára aj pierok na šatách v kombinácii s kabelkou zdobenou buklé mohol dopadnúť zle, ale opak sa stal pravdou. Drobná skrátka bodovala.

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína...
Speváčka Emma Drobná (vľavo) a jej spevácka...
+14Bývalá Miss Universe SR Denisa Mendrejová...

Efektná, hoci trochu kostýmová bola aj voľba Silvie Chovancovej-Lakatošovej, ktorá sa nielen krivkami, ale aj štýlom môže pasovať za slovenskú Heidi Klum. Jej šaty pošité strapcami mohli u niekoho evokovať tanečný kostým na divokú salsu, ale brunetke pudrová farba svedčala, kabelka však do celku nesedela.

Príťažlivý, už takpovediac letný look, predviedla riaditeľka konkurenčnej súťaže krásy – Karolína Chomisteková. Volila ľahučké splývavé šaty vo veľmi príťažlivej a pritom netradičnej variácii žltej – odtieni zlatobyle. Model vyzeral efektne najmä v pohybe, doplnila ho kabelkou Dior z populárnej kolekcie. Diskutabilné boli možno sandáliky. Tie mohli byť v tomto prípade jemnejšie.

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína... Foto: Peter Frolo
Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková. Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Veľká časť Mikloškových „verných“ stavila na obligátnu čiernu farbu. Väčšinou doplnenú nejakou výraznejšou obuvou, alebo luxusnou kabelkou. V tomto zozname už tradične bodovala na pánsky štýl upravená štylistka Zuzana Kanisová v saku so zvýraznenými ramenami aj širokými chlopňami so saténovým dezénom. Doplnila ho kabelkou Yves Saint Laurent.

Moderátorka Marianna Ďurianová kombinovala akosi nesúrodo. Jej čierna blúzka doplnená čiernym tylom pošitým korálikmi akosi v kombinácii s tmavomodrými elastickými džínsami nefungovala. Boli to dve štýlovo celkom odlišné chute.

Moderátorské kolegyne a kamarátky Soňa... Foto: Peter Frolo
Soňa Müllerová (vľavo) a Emma Tekelyová Moderátorské kolegyne a kamarátky Soňa Müllerová (vľavo) a Emma Tekelyová.

Svoj zmysel pre štýl, a rozhodne nie celkom tradičný a prvoplánový, preukázala opätovne Soňa Müllerová. Ako jedna z mála žien prišla v smotanovej kombinácii saka a širokých nohavíc v atypickej dĺžke. Odhalila členkové čižmy s oblou špičkou na spôsob 60-tych rokov a celok farebne vyladila vínovým opaskom aj elegantno-športovou kabelkou z dielne Carven.

Modelka na prehliadke Miklosko Jar-Leto 2018....
Modelka na prehliadke Miklosko Jar-Leto 2018....
+30Modelka na prehliadke Miklosko Jar-Leto 2018....

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #móda #ženy #Fero Mikloško #Soňa Müllerová #Marianna Ďurianová #Silvia Chovancová-Lakatošová #Zuzana Kanisová #Emma Drobná

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...