Prešlo 35 rokov! Krásna Pfeiffer v kultovom filme a dnes, je to rozdiel?

Presne 35 rokov uplynulo tento rok od vzniku kultového filmu Zjazvená tvár. Snímku režiséra Briana De Palmu premietli na festivale Tribeca.

21.04.2018 11:00
debata
zväčšiť Vľavo je herečka Michelle Pfeiffer vo filme... Foto: SITA/AP, Universal Picturec, koláž: zg
pjimage Michelle Pfeiffer Vľavo je herečka Michelle Pfeiffer vo filme Zjazvená tvár (1983) a vpravo na zábere z roku 2018 na festivale Tribeca, kde sa film premietal po 35 rokoch.

Nechýbali pri tom ani hlavní tvorcovia tejto kriminálnej drámy o kubánskom emigrantovi, ktorý sa prepracuje z malého zlodejíčka a dílera na drogového bossa v Miami. Stvárnil ho Al Pacino a známy herec nechýbal ani na diskusii s novinármi. Pozornosť však na seba pritiahla najmä herečka Michelle Pfeiffer, ktorá už čoskoro oslávi 60. narodeniny.

Príťažlivá kráska v Zjazvenej tvári stvárnila Pacinovu manželku a jej uhrančivá krása pred 35 rokmi pútala pozornosť divákov po celom svete a prispela k jej statusu nového sex-idolu. Nešlo však len o sexepíl, herečka prejavila aj svoj skutočný talent. Zaujímavosťou pritom je, že pôvodne ju režisér De Palma odmietol pozvať vôbec na kasting. Videl totiž Pomádu 2, v ktorej Pfeiffer účinkovala a bol presvedčený, že rolu drogovo závislej krásnej manželky Elviry nemôže táto dáma zvládnuť.

Herečka Michelle Pfeiffer na premietaní filmu... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Michelle Pfeiffer Herečka Michelle Pfeiffer na premietaní filmu Zjazvená tvár pri príležitosti 35. výročia vzniku filmu.

Minulý rok mohli diváci v kinách vidieť herečku vo filmoch ako Vražda v Orient exprese alebo matka!, tento rok by sa do kín mala dostať v Janet van Dyneovej v pokračovaní komiksovej adaptácie Ant-Man s názvom Ant-Man and the Wasp.

Dnes je síce Pfeiffer už dáma na pokraji dôchodkového veku (29. apríla oslávi okrúhlu 60-ku), stále však vyzerá veľmi príťažlivo. Porovnať si ju môžete na záberoch vyššie.

Herečka Michelle Pfeiffer a herec Al Pacino na... Foto: Universal Pictures
Herečka Michelle Pfeiffer a herec Al Pacino na zábere z filmu Zjazvená tvár. Herečka Michelle Pfeiffer a herec Al Pacino na zábere z filmu Zjazvená tvár.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #Michelle Pfeiffer #rola #rozdiel #hviezdy po rokoch

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...