Krásna Suki Waterhouse na premiére: Veď jej vidieť pod šatami všetko!

Hoci kariéru odštartovala ako modelka a stále sa tejto aktivite príležitostne aj venuje, dnes už je Suki Waterhouse omnoho viac herečkou. V New Yorku uviedla nový film.

23.04.2018 00:00
debata
Suki Waterhouse na premiére filmu Jonathan v... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Suki Waterhouse na premiére filmu Jonathan v New Yorku. Obliekla si šaty Dior. Suki Waterhouse na premiére filmu Jonathan v New Yorku. Obliekla si šaty Dior.

Britská rodáčka účinkuje v snímke Jonathan, kde sa po jej boku predstaví miláčik tínedžerskej časti publika – herec Ansel Elgort. Obaja predstavitelia sa spolu objavili na premiére v rámci filmového festivalu Tribeca.

Hoci Elgort sa na nezáujem rozhodne sťažovať nemôže, tentoraz to bola práve hviezda z titulnej strany Vogue, ktorá zaujala na prvý pohľad. Zásluhu na tom mala nepochybne aj garderóba – Waterhouse si totiž obliekla kreáciu z dielne Dior, ktorá odhaľovala jej krivky a spodnú bielizeň.

Herec Ansel Elgort. Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Herec Ansel Elgort. Herec Ansel Elgort.

Blondínku už onedlho čaká nakrúcanie ďalšieho projektu, ktorý sa nepochybne zaradí medzi ostrosledované filmy. Ide totiž o realizáciu životného príbehu masového vraha Charlesa Mansona. Britka by si v ňom mala zahrať jednu z členiek kultu, ktorý pod vedením Mansona zavraždil niekoľko ľudí. Medzi nimi aj v tom čase tehotnú manželku režiséra Romana Polanskeho – herečku Sharon Tateovú.

Herecká dvojica Suki Waterhouse a Ansel Elgort... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Suki Waterhouse a Ansel Elgort Herecká dvojica Suki Waterhouse a Ansel Elgort uviedla film Jonathan na festivale Tribeca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #Dior #Suki Waterhouse

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...