Už je to jasné! Vojvodkyňu Kate zosadila z trónu, Meghan je kráľovná štýlu

Médiá po celom svete sa roky vyjadrovali pochvalne o odevnom štýle vojvodkyne Catherine z Cambridge. Po tom, ako sa v kráľovskej rodine objavila Meghan Markle, však pozornosť zamierila práve jej smerom.

24.04.2018 01:00
debata (18)
Princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markle na... Foto: Reuters, POOL
Princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markle Princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markle na koncerte pri príležitosti 92. narodenín kráľovnej Alžbety II.

Budúca manželka princa Harryho, ktorá povie áno svojmu kráľovskému snúbencovi v druhej polovici mája na zámku Windsor, je skutočne pôvabnou ženou. A čo viac, prievan urobila aj v kráľovskom odevnom štýle.

Kým Catherine mnohí vnímali ako dámu, ktorá sa vie obliecť pôvabne, elegantne a pritom štýlovo, americko-kanadská herečka priniesla so sebou aj sviežosť a mladistvý šmrnc. Vekovo je pritom rovnako stará ako práve známa vojvodkyňa a manželka princa Williama.

Princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markle sa... Foto: Reuters, POOL
Princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markle Princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markle sa zúčastnili na recepcii v Australia House v Londýne.

Markle strhla na seba pozornosť počas víkendu na oslavách 92. narodenín kráľovnej Alžbety II. Počas koncertu v Royal Albert Hall zaujala šatami od dizajnérky Stelly McCartneyovej. Veľmi svieža bola voľba šiat s kvetinovým vzorom počas sobotňajšej recepcie v Australia House v Londýne a iba dva dni predtým žiarila v šatách s prúžkovaným vzorom a prepásaním v drieku.

Princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markle na... Foto: SITA/AP, Yui Mok
Princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markle na stredajšom podujatí v Londýne. Princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markle na stredajšom podujatí v Londýne.
Meghan Markle, snúbenica princa Harryho,...
Spevák Craig David.
+6Spevák Donel Mangena z televíznej šou The Voice...

© Autorské práva vyhradené

18 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #móda #štýl #Meghan Markle #svadba princa Harryho

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....