Verešová opäť plesovou kráľovnou. Hruď odhalila v priehľadnej róbe

Slovenská rodáčka Andrea Verešová sa aj po rokoch života v susednom Česku teší pozornosti médií a verejnosti. A tiež dostáva pozvania na všemožné akcie. Cez víkend "plesala".

23.04.2018 12:39
debata (5)
Modelka Andrea Verešová na Plese Prahy 1. Foto: Profimedia
Modelka Andrea Verešová na Plese Prahy 1. Modelka Andrea Verešová na Plese Prahy 1.

Bývalú Miss Slovensko pozval na Ples Prahy 1 starosta tejto mestskej časti a 37-ročná Slovenka rozhodne nesklamala. Vdýchla podujatiu celebritný punc a už klasicky predviedla aj svoj povestný (a často výrazne vizuálne umocňovaný) sexepíl.

Tentoraz to bolo spojenie s dizajnérkou Zuzanou Lešák Černou, z ktorej dielne pochádzal model šiat s priehľadným živôtikom a trblietavou výšivkou na poprsí a výraznou sukňou z hodvábneho saténu. Verešová s Černou založili pred časom značku, v rámci ktorej sa spolu podieľajú na tvorbe ženskej módy. Lepšiu „vlajkovú loď“ si návrhárka v Česku určite želať nemohla. Hovorí sa, že Verešovej štýl patrí medzi tamojšími ženami medzi mimoriadne obľúbený a obdivovaný.

Nebola by to, samozrejme, Verešová, ak by si nevybrala kúsok, ktorý zvýrazní jej prednosti. Priehľadná látka na hrudi odhaľovala výrazne nahú pokožku pod ňou. A tiež Verešovej chirurgicky vylepšené prednosti. Na akcii nechýbali ani ďalšie celebritné tváre z magazínov ako Jana Doležalová, Kateřina Mátlová či Lucie Smatanová.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #šaty #Andrea Verešová #ples

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...