Najväčšia premiéra roka, hviezd ako na Oscaroch! A tieto dámy žiarili...

Jeden z očakávaných filmov marvelovského univerza sa konečne dočkal svojej premiéry. A dočkali sa najmä fanúšikovia. Niektorí mohli v pondelok večer zažiť milované hviezdy naživo.

24.04.2018 11:32
debata
Herečka Gwyneth Paltrow (predstaviteľka Pepper... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Gwyneth Paltrow (predstaviteľka Pepper Pottsovej) v kreácii Retrofete. Herečka Gwyneth Paltrow (predstaviteľka Pepper Pottsovej) v kreácii Retrofete.

V Los Angeles sa konala svetová premiéra filmu Avengers: Nekonečná vojna, v ktorom sa okrem pôvodného tímu Avengerov objavia hrdinovia zo snímok ako Strážcovia galaxie, Čierny panter, Ant-Man či Spider-Man. Aj to bol dôvod, prečo bol červený koberec zaplnený absolútnymi hviezdami kín.

Herec Mark Ruffalo, Benedict Cumberbatch (v...
Herečka Gwyneth Paltrow (predstaviteľka Pepper...
+36Herec Chris Pratt rozdáva autogramy.

V tradičnej „avengerovskej“ zostave nechýbal Robert Downey Jr. alias Iron Man či herec Chris Hemsworth, ktorý stvárňuje Thora. Pozornosť si však vyslúžila tentoraz najmä herečka Scarlett Johansson, ktorá stvárňuje Čiernu vdovu. Na akciu totiž dorazila s priateľom Colinom Joostom a šlo vôbec o prvé oficiálne podujatie, kde sa hviezda s moderátorom zo Saturday Night Live objavila. Zaujala aj jej vizuálna zmena. V strieborných šatách Erdem predviedla nový účes z krátkych tmavých vlasov.

Herečka Scarlett Johansson sa prvýkrát... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Scarlett Johansson sa prvýkrát oficiálne objavila v spoločnosti s aktuálnym partnerom - hercom a moderátorom Colinom Jostom. Herečka Scarlett Johansson sa prvýkrát oficiálne objavila v spoločnosti s aktuálnym partnerom - hercom a moderátorom Colinom Jostom.

Na červenom koberci nechýbala ani herečka Gwyneth Paltrow, predstaviteľka Pepper Pottsovej, lásky Irona Mana. Hoci má táto dáma už 45 rokov, vyzerá vynikajúco. V trblietavých zlatistých minišatách Retrofete predviedla ukážkové nohy a vyzerala superzvodne.

Paltrow si dobre rozumie s hollywoodskou kolegyňou Zoe Saldana, o čom svedčili aj zábery dvojice herečiek v objatí, ako si robia selfie. Saldana je novou posilou, ktorú diváci môžu poznať ako Gamoru z dvojice filmov o Strážcoch galaxie. Teraz bude svet brániť spoločne s Avengers proti svojmu vlastnému otcovi – Thanosovi. A rovnako tak aj jej sestra Nebula, inak britská herečka Karen Gillan.

zväčšiť Herec Mark Ruffalo, Benedict Cumberbatch (v... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herec Mark Ruffalo, Benedict Cumberbatch (v strede) a jeho manželka Sophie Hunter. Herec Mark Ruffalo, Benedict Cumberbatch (v strede) a jeho manželka Sophie Hunter.

Kým prvá menovaná zaujala kombináciou čierno-bieleho overalu značky Givenchy, druhá volila sivé šaty s kontrastnými prvkami, ktoré tvarovali postavu a dodávali jej sexepíl.

V záplave hviezd sa v pondelok večer objavili aj ďalší herci ako Mark Ruffalo (Hulk), Benedict Cumberbatch (Doktor Strange) či Chadewick Boseman (Čierny panter). Jediným prekvapením bolo, že na premiére chýbal herec Chris Evans, predstaviteľ Kapitána Ameriku. Dôvodom však bolo jeho angažmán v divadle na Broadway, kde hrá jednu z postáv v divadelnej hre.

Herec Robert Downey Jr. pózuje s fanúšikmi. Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herec Robert Downey Jr. pózuje s fanúšikmi. Herec Robert Downey Jr. pózuje s fanúšikmi.

Do slovenských kín príde novinka vo štvrtok 26. apríla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Gwyneth Paltrow #Scarlett Johansson #hviezdy #Avengers: Nekonečná vojna

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....