Nový chlap, nový účes! Scarlett Johansson konečne ukázala milenca

Pritiahla na seba všetky pohľady. Hollywoodska herečka Scarlett Johansson sa konečne objavila na verejnosti v sprievode svojho priateľa Colina Josta.

24.04.2018 12:40
debata
Herečka Scarlett Johansson sa prvýkrát... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Scarlett Johansson sa prvýkrát oficiálne objavila v spoločnosti s aktuálnym partnerom - hercom a moderátorom Colinom Jostom. Herečka Scarlett Johansson sa prvýkrát oficiálne objavila v spoločnosti s aktuálnym partnerom - hercom a moderátorom Colinom Jostom.

Hoci o vzťahu dvojice sa šuškalo mesiace, hviezda sa odmietla k súkromiu vyjadrovať. Na pondelňajšej premiére filmu Avengers: Nekonečná vojna však urobila všetkým paparazzom škrt cez rozpočet. Partnera, ktorý je známy najmä z účinkovania v šou Saturday Night Live, vzala na červený koberec.

Dvojica pôsobila spolu veľmi zohrato a zamilovane. Predstaviteľka Čiernej vdovy však zaujala okrem partnera aj svojou vizážou. S Johanssonovou si väčšina fanúšikov spája plavú farbu vlasov, tentoraz však mala krátky účes zafarbený natmavo. K nemu pridala výrazné líčenie s fialovými očnými tieňmi a obliekla si trblietavé šaty značky Erdem.

Tridsaťtriročná herečka nebola jedinou ženskou hviezdou premiéry. Na červenom koberci sa objavili aj dámy ako Zoe Saldana, Karen Gillan, Elizabeth Olsen či Brie Larson.

Herec Mark Ruffalo, Benedict Cumberbatch (v...
Herečka Gwyneth Paltrow (predstaviteľka Pepper...
+36Herec Chris Pratt rozdáva autogramy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #Scarlett Johansson #Colin Jost

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....