Tmavé kruhy pod očami, unavený pohľad: Táto dáma vek neoklame!

Kým niektorým herečkám sa darí vyzerať ať neuveriteľne mlado aj po päťdesiatke či šesťdesiatke, v prípade Sarah Jessicy Parkerovej sa vek oklamať veru nedá.

26.04.2018 00:00
debata
Herečka Sarah Jessica Parker na podujatí... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Sarah Jessica Parker Herečka Sarah Jessica Parker na podujatí Chanel Tribeca Film Festival Women Filmmakers Luncheon.

Hviezda filmov a seriálu Sex v meste to potvrdila aj počas nedávnej účasti na párty značky Chanel v rámci newyorského festivalu Tribeca. Päťdesiattriročná Parker síce najprv s úsmevom zapózovala fotografom. Tí ju však v nestráženej chvíli zachytili aj s unaveným výrazom v tvári a nie práve najlepšou náladou. Stačilo, aby si zložila slnečné okuliare.

V prípade hollywoodskej herečky sa pritom niekedy zdá celkom nepochopiteľné, prečo je takou fanúšičkou silného a výrazného líčenia očí. Práve tmavé linky a očné tiene okolo nich jej totiž roky ešte viac pridávajú.

Herečka Sarah Jessica Parker na podujatí v New... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Sarah Jessica Parker Herečka Sarah Jessica Parker na podujatí v New Yorku.

Parkerovej meno sa v posledných mesiacoch spomínalo v súvislosti s herečkou Kim Cattrallovou, jej kolegyňou zo Sexu v meste, ktorá vyhlásila, že sa spolu nikdy nekamarátili a ich vzťah vnímala ako toxický. Parker sa nedávno vyjadrila pre magazín Vulture, že „nikdy s nikým neviedla verejné hádky a ani to neplánuje“.

„Chcela by som všetkým pripomenúť, že na nakrúcaní sme boli štyri ženy a s každou z nich som trávila rovnaké množstvo času. Takže to nie je o projekte, v ktorom účinkujú len dve herečky, ktorým to spolu neklape,“ uviedla v odpovedi na otázky Vulture. „Vždy som považovala prácu Kim za vysoko hodnotnú a vážila si jej prispenie k úspechu celého projektu. Ak sa rozhodla nenakrúcať tretí film, nie je veľa, čo by som mohla urobiť, aby som zmenila jej názor. Musíme to rešpektovať,“ uzavrela.

Suki Waterhouse počas  festivalového podujatia...
Robert De Niro a jeho manželka  Grace Hightower...
+5Cobie Smulders počas  festivalového podujatia...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #konflikt #únava #vzhľad #Sarah Jessica Parker #Kim Cattrall

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...