Najslávnejšia hollywoodska bacuľka po rokoch: Kilá šli dolu, porovnajte si to!

Patrí medzi najúspešnejšie komediálne herečky a kritici dokážu oceniť aj jej dramatický herecký talent. Teraz sa Melissa McCarthy dostáva aj do pozornosti médií venujúcich sa štýlu.

25.04.2018 11:31
debata
zväčšiť Herečka Melissa McCarthy na zábere z roku 2012... Foto: SITA/AP, koláž: Pravda.sk
Melissa McCarthy Herečka Melissa McCarthy na zábere z roku 2012 (vľavo) a z akcie CinemaCon z roku 2018.

Štyridsaťsedemročná herečka sa objavila v utorok podvečer na akcii CinemaCon, aby informovala o svojich nových projektoch a nejedného návštevníka zaskočila svojou novou formou. Kedysi „ťažkotonážna“ sitkomová hviezda sa mení každým dňom.

Hoci stále nemožno hovoriť o typickej hollywoodskej štíhlosti (ktorá je často vyziabnutosťou), pri záberoch z predchádzajúcich rokov je celkom jasné, že hviezda musela zhodiť pár konfekčných veľkostí. Na CinemaCone si obliekla dokonca vzorovaný kostým s výraznou ružovou blúzkou. A vyzerala skvelo.

zväčšiť Manželia Melissa McCarthy a Ben Falcone na... Foto: SITA/AP, koláž: Pravda.sk
Melissa McCarthy a Ben Falcone Manželia Melissa McCarthy a Ben Falcone na zábere z roku 2012 (vľavo) a z akcie CinemaCon z roku 2018.

Spoločnosť McCarthyovej, ktorá sa čoskoro objaví v kinách v novinke Can you ever forgive me? robil aj manžel Ben Falcone. Dvojica tvorí pár od roku od roku 2005 a majú spolu dve ratolesti. Aj na ňom vidieť, že sa rokmi mení a „fešákovatie“. Hereckí manželia, ktorí sa už neraz objavili spolu vo filmoch, sa čoskoro spoja znovu. Tentoraz však bude Falcone stáť za kamerou ako režisér.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premena #Melissa McCarthy #kilá #CinemaCon

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...