Najvplyvnejší ľudia podľa TIME! Lopez, Kidman či Rippon, títo menia svet!

Najvplyvnejšie svetové celebrity sa zišli v utorok večer v New Yorku. Výročné podujatie magazínu TIME, ktorý pravidelne zostavuje rebríček týchto ľudí, si užila Jennifer Lopez aj Lindsey Vonn.

25.04.2018 15:29
debata
Bývalý profesionálny športovec Alex Rodriguez a... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Alex Rodriguez a jeho partnerka Jennifer Lopez Bývalý profesionálny športovec Alex Rodriguez a jeho partnerka Jennifer Lopez prišli spoločne.

Na červenom koberci sa objavili zástupcovia rôznych odvetví, celkom pochopiteľne však najviac pozornosti pútali najmä celebrity – hviezdy filmu, televízie či hudby. V zozname sa tento rok ocitla napríklad len trinásťročná Millie Bobby Brown zo seriálu Stranger Things, ktorá dorazila v princeznovských šatách Dolce & Gabbana. Pozvanie prijala aj herečka Emily Blunt a jej manžel John Krasinski.

Spevák Shawn Mendes.
Komička Leslie Jones prišla v modeli Christian...
+16Herečka Nicole Kidman v kreácii Proenza Schouler.

Dvojica sa dostala do pozornosti spoluprácou na hororovej snímke Tiché miesto, o ktorom sa momentálne veľa hovorí a chválami nešetria ani kritici. Pri Bluntovej platilo, že si chvály zaslúžila aj za svoj pôvab a štýl v kreácii Brock Collection.

Slávne páry na červenom koberci doplnila aj Nicole Kidman (zaradená medzi najvplyvnejších umelcov roka 2018) s Keithom Urbanom či speváčka a herečka Jennifer Lopez (v zozname najvplyvnejších ikon). Tá už tradične stavila na opulentnú módnu prezentáciu a v zlatej róbe od Zuhaira Murada bola neprehliadnuteľná. Jej partner Alex Rodriguez sa mohol len spokojne prizerať.

Herečka Millie Bobby Brown na párty Time 100... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Millie Bobby Brown na párty Time 100 Gala v šatách Dolce & Gabbana. Herečka Millie Bobby Brown na párty Time 100 Gala v šatách Dolce & Gabbana.

Do zoznamu TIME sa dostala tento rok aj herečka a scenáristka Lena Waithe, ktorá na akciu dorazila so svojou životnou partnerkou Alanou Mayo, či známy americký kraskorčuliar Adam Rippon, ktorý je jedným z mála špičkových športovcov veľmi otvorene sa hlásiacich k homosexuálnej orientácii. Viac foto si pozrite v galérii.

Hudobník Keith Urban a jeho manželka Nicole... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Hudobník Keith Urban a jeho manželka Nicole Kidman. Hudobník Keith Urban a jeho manželka Nicole Kidman.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Kidman #Emily Blunt #John Krasinski #Time 100 Gala #Millie Bobby Brown #RuPaul

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...