Ďalšia módna pohroma pre Lindsey Vonnovú. Na šaty nemá šťastnú ruku!

Naposledy jej to nevyšlo najlepšie pri účasti na cenách country a na párty magazínu TIME si módnu reputáciu veru nezlepšila. Lindsey Vonn skôr dvíhala obočie.

25.04.2018 17:39
debata (2)
Lyžiarka Lindsey Vonn a jej podivná kreácia. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Lyžiarka Lindsey Vonn a jej podivná kreácia. Lyžiarka Lindsey Vonn a jej podivná kreácia.

Známa lyžiarka dostala pozvanie spoločne s ďalšími športovcami na podujatie v súvislosti s vyhlásením stovky najvplyvnejších osobností na planéte. Jej snaha zaujať síce vyšla, ak by sme sa však bavili o tom, či aj zažiarila, to už je na veľkú diskusiu.

Blondínka, ktorá v minulosti tvorila pár s golfistom Tigerom Woodsom, volila neforemnú sukňu v svetlomodrom odtieni, ktorá odhaľovala jednu nohu. Doplnila ju čiernym podprsenkovým topom s naberanými rukávmi a stuhami uviazanými okolo drieku. Výsledok bol viac než rozpačitý.

Lyžiarka Lindsey Vonn bola neprehliadnuteľná vo... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Lyžiarka Lindsey Vonn bola neprehliadnuteľná vo výraznej žltej kreácii. Lyžiarka Lindsey Vonn bola neprehliadnuteľná vo výraznej žltej kreácii.

Vonnovej pritom nevyšla ani nedávna voľba na výročných cenách Akadémie americkej country hudby, keď si tam obliekla výraznú žltú kreáciu s elastickým topom s dlhými rukávmi a sukňou z desiatok vrstiev tylu. Možno by nebolo zlé, ak by skúsila známa lyžiarka vymeniť štylistu. Alebo by stačilo vziať si príklad z iných dám na červenom koberci. Pozrite si ich v našej galérii.

Spevák Shawn Mendes.
Komička Leslie Jones prišla v modeli Christian...
+16Herečka Nicole Kidman v kreácii Proenza Schouler.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #pohroma #Time 100 Gala #Lindsey Vonn

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...