Kristína si súboj neviest pozrela s manželom, sexi Glosíková si vystačila sama

V utorok večer mala v Bratislave premiéru filmová novinka Dve nevesty a jedna svadba.

26.04.2018 13:10
debata

Česká komédia režiséra Tomáša Svobodu je nabitá hereckými hviezdami ako Anna Polívková a Ester Geislerová, ktoré si zahrali hlavné postavy. Popri nich sa pred kamerami objavili aj Eva Holubová, Bohumil Klepl a mnohí ďalší.

Ester Geislerová na bratislavskej premiére... Foto: David Duducz
Ester Geislerová Ester Geislerová na bratislavskej premiére novej českej komédie Dve nevesty a jedna svadba.

Slovenským divákom prišli komédiu do Bratislavy predstaviť herci Ester Geislerová a Roman Blumaier, nechýbal ani režisér Tomáš Svoboda. Ako priznal, pre neho ako režiséra je nanajvýš dôležité, aby sa herci na pľaci cítili slobodne. „Vtedy sú schopní a ochotní urobiť akúkoľvek hovadinu, aká im alebo mne napadne a jedine v takejto vzájomnej dôvere podľa mňa môže vznikať drzý a dobrý humor," prezradil.

Speváčka Kristina s manželom Mariánom Kavuličom... Foto: David Duducz
Kristina, Kavulič Speváčka Kristina s manželom Mariánom Kavuličom na bratislavskej premiére novej českej komédie Dve nevesty a jedna svadba.

Dve nevesty a jedna svadba prilákala do kina aj množstvo známych tvárí. Zabaviť sa prišla speváčka Kristina s manželom. Dvojica si pred dvoma rokmi „užila“ vlastnú svadbu, kedy Kristina povedala „áno“ po dlhoročnom vzťahu svojmu manažérovi, Mariánovi Kavuličovi.

Tanečnica Natália Glosíková na bratislavskej... Foto: David Duducz
Natália Glosíková Tanečnica Natália Glosíková na bratislavskej premiére novej českej komédie Dve nevesty a jedna svadba.

Pred fotografmi sa ukázal aj ďalší manželský pár, moderátorka Petra Bernasovská a Ľudovít Jakubove, speváčka Beáta Dubasová si prišla komédiu pozrieť bez manžela, v spoločnosti kamarátky. Pred objektívmi sa ukázali aj speváčka a herečka Veronika Strapková, tanečnica Natália Glosíková, spevák Jakub Petraník, moderátorka Lucia Forman Habancová či modelka Silvia Kucherenko. Pozrite si ich v našej galérii.

Tanečnica Natália Glosíková na bratislavskej...
Modelka Silvia Kucherenko na bratislavskej...
+8Moderátorka Petra Bernasovská s manželom...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristina #Beáta Dubasová #Jakub Petraník #Dve nevesty a jedna svadba #Veronika Strapková

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....