Zvodná Glosíková či mladistvá Dubasová: Aká bola móda z premiéry?!

Hoci na premiéru filmu Dve nevesty a jedna svadba, ktorá sa konala pred pár dňami v Bratislave, neprišla žiadna dáma vo svadobných šatách, niektoré rozhodne zaujali. Aj módnymi voľbami.

27.04.2018 00:00
debata
Tanečnica Natália Glosíková na bratislavskej... Foto: David Duducz
Natália Glosíková Tanečnica Natália Glosíková na bratislavskej premiére novej českej komédie Dve nevesty a jedna svadba.

V zostave známych tvárí, ktoré dostali pozvanie na premiéru, sa ocitla napríklad moderátorka Lucia Habancová, speváčky Kristína či Beáta Dubasová alebo tanečnica Natália Glosíková. Ktorej to vyšlo najviac?

Všetky dámy poňali podvečerné premietanie v jednom z bratislavských multiplexov v ležérnejšom duchu. A konieckoncov, zle neurobili. Zbytočne pritvrdzovať a byť takpovediac „overdressed“ pôsobí niekedy zbytočne snaživo. Voliť elegantne a štýlovo sa dá aj pri neformálnejšej mó­de.

Tanečnica Natália Glosíková na bratislavskej...
Modelka Silvia Kucherenko na bratislavskej...
+8Moderátorka Petra Bernasovská s manželom...

Azda najviac zaujala v tento premiérový deň spomenutá Glosíková. Kráska známa z Let's Dance volila kombináciu jednoduchého bavlneného trička, elastických džínsov s dekoratívnou výšivkou a kombinácie červeného jarného kabátika s lakovanými lodičkami v takmer identickom odtieni. Občas takto otrocky zladené kúsky pôsobia príliš nasilu, v prípade Glosíkovej to však fungovalo. Na zváženie bola akurát listovka Louis Vuitton. Netreba za každú cenu ukazovať slávnu značku, najmä, ak do mixu štýlovo nezapadá.

Speváčka Kristina na bratislavskej premiére... Foto: David Duducz
Kristina Speváčka Kristina na bratislavskej premiére novej českej komédie Dve nevesty a jedna svadba.

Džínsovina bola voľbou aj u speváčky Kristíny. A obliekla sa takmer podobne, voľnejšie tričko ležérne zastrčené do nohavíc, denimová bundička prehodená cez plecia. V tomto prípade však nepôsobí najlepšie efekt roztrhaného denimu. Hoci je to trend extrémne populárny, u Kristíny nefungoval. Možno pre jej doterajší spôsob prezentácie, ale aj podobu džínsov samotných – tu bolo toho deravého skrátka priveľa.

Moderátorka Petra Bernasovská s manželom... Foto: David Duducz
Petra Bernasovská Moderátorka Petra Bernasovská s manželom Ľudovítom Jakubove na bratislavskej premiére novej českej komédie Dve nevesty a jedna svadba.

Omnoho efektnejšie trend roztrhaných kolien pôsobil na moderátorke Petre Bernasovskej a jej pruhovaných nohaviciach. Zvážil by som však uviazanie košeľovej blúzky s naberanými rukávmi do uzlíka na páse. Nie kvôli veku nositeľky (Bernasovská vyzerá dostatočne mladistvo), ale vizuálnemu výsledku – hornej časti odevu to totiž akosi ubralo z formy a naopak, opticky to nefungovalo najlepšie v oblasti drieku. Inak je však táto voľba nekomplikovaná a príjemná na pohľad.

Spevák Beáta Dubasová na bratislavskej premiére... Foto: David Duducz
Beáta Dubasová Spevák Beáta Dubasová na bratislavskej premiére novej českej komédie Dve nevesty a jedna svadba.

Vizuálne príjemnú hru s farbami predviedla aj speváčka Beáta Dubasová. Svetlé džínsy a k nim zelená blúzka s jemným vzorom a žiarivé modré sako. Môže to na prvý pohľad znieť prvoplánovo, ale výsledok bol naozaj príťažlivý a stále mladistvo vyzerajúcej päťdesiatničke svedčal. Na diskusiu sú podľa mňa v tomto prípade len topánky s klinovou podrážkou. Osobne by som odporúčal skôr klasický podpätok, ktorý je viac sexy a elegantnejší.

Medzi hosťami akcie boli aj ďalšie známe dámy, všetky si môžete pozrieť v galérii. A v ankete hlasujte, ktorá sa vám najviac páči z tých, ktoré sme práve ohodnotili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #anketa #móda #Kristina #Natália Glosíková #pôvab #Beáta Dubasová #Petra Bernasovská

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...