Sestry kontra sestry! Premiéra so Serenou či Gigi, ktoré duo boduje viac?

Dve dvojice slávnych sestier sa zišli v New Yorku na veľkej filmovej premiére. Pozornosť patrila najmä Serene Williamsovej.

27.04.2018 15:07
debata
Tenistka Serena Williams (v strede) pózuje so... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Serena Williams (v strede) pózuje so sestrami Gigi Hadidovou (vľavo) a Bellou Hadidovou. Tenistka Serena Williams (v strede) pózuje so sestrami Gigi Hadidovou (vľavo) a Bellou Hadidovou.

Práve slávna tenistka je objektom nového dokumentu z produkcie HBO pod názvom Being Serena. Na jeho premietanie sa prišla pozrieť 36-ročná športovkyňa osobne. Aj s podporou manžela Alexisa Ohaniana.

Dvojica zapózovala médiám – kým Serena sa usmievala doširoka, jej polovička sa prezentovala zdržanlivejšie. Našťastie potom prišla sestra Venus a s ňou si mohla niekoľkonásobná víťazka grandslamových turnajov zapózovať naplno.

Tenistka Serena Williams a jej manžel Alexis...
Modelka Gigi Hadid predviedla výrazný tmavý rúž...
+4Známe sestry - tenistky Serena Williams (vľavo)...

Pozvanie na premiéru dostali aj ďalšie dve známe sestry – topmodelky Gigi a Bella Hadidové. Nie je jasné, či dôvodom ich prítomnosti je len samotný fakt, že obe sú tiež slávne rovnako ako Venus a Serena. Pozerala sa však na ne dobre. Nie darmo sú to topmodelky.

Staršia Gigi zaujala na prvý pohľad netradičným líčením – predviedla totiž výrazný tmavý rúž a pôsobila priam goticky, jej sestra Bella stavila na prirodzenosť a ležérnu športovú eleganciu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #dokument #Serena Williams #Gigi Hadid #Bella Hadid

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...