Boučkova milenka zatienila aj slovenské krásky. Ale na jednu sa podobá!

Mal to byť večer slovenskej krásy, ale minimálne v publiku to tento rok vyhrali farby Česka. Popri bývalých účastníčkach súťaží krásy a domácich celebritách zažiarila na vyhlásení Miss Slovensko 2018 priateľka moderátora Libora Boučka.

30.04.2018 12:30
debata (4)
Štastne zamilovaní - moderátor Libor Bouček a... Foto: Profimedia
Štastne zamilovaní - moderátor Libor Bouček a jeho priateľka Gabriela Bendová. Štastne zamilovaní - moderátor Libor Bouček a jeho priateľka Gabriela Bendová.

Kráska menom Gabriela Bendová má sama pestré skúsenosti s „biznisom krásy“ – je totiž niekdajšou finalistkou súťaže Česká Miss. Na galavečer v Bratislave prišla podporiť svojho partnera, s ktorým sa stretáva už vyše dva roky.

Šušká sa aj o tom, že by čoskoro mohli páru zazvoniť svadobné zvony. Pre Boučka by išlo už o tretie manželstvo. Prvé absolvoval pomerne rýchlo so slovenskou moderátorkou Mariannou Ďurianovou, druhé trvalo tri roky a jeho vyvolenou bola Jana Hlaváčková. Bendová by mohla byť manželkou číslo 3.

Kráska Gabriela Bendová vyzerá na niektorých... Foto: Profimedia
Gabriela Bendová Kráska Gabriela Bendová vyzerá na niektorých záberoch ako dvojníčka Nely Pociskovej.

O tom, kedy a či sa tak stane, sa určite dozvieme časom. Po víkende je však jasné, že Bendová je dáma elegantná, pôvabná a príťažlivá. Na misskovský galavečer volila decentný model večerných belasých šiat a veľmi pôvabnú úpravu účesu a líčenia, vzhľad doplnila výraznými náušnicami. Niektorí si ju dokonca mýlili so slovenskou speváčkou Nelou Pociskovou.

A zatiaľ čo slovenské krásky opäť raz vystavovali natrieskané dekolty alebo odhalené nohy, Bendová to zahrala na elegantnú strunu dámy. My hovoríme, vyplatilo sa!

Na snímke zľava 1. Vicemiss SR 2018 Radka...
Miss Slovensko 2018 - Dominika Grecová z...
+6Miss Slovensko 2018 -  Dominika Grecová z...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #pôvab #Libor Bouček #Gabriela Bendová #Miss Slovensko 2018

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...