Stretnutie exmilencov! Nývltová a Sajfa na párty, spojila ich práca

Luxusný nábytok, móda, ale aj krásne ženy - to všetko bolo súčasťou jedného z minulotýždňových večerov v Bratislave. A médiá mali postarané aj o pikantný rozmer večera.

01.05.2018 09:00
debata
Slovenská topmodelka Linda Nývltová. Foto: STOPKA
Slovenská topmodelka Linda Nývltová. Slovenská topmodelka Linda Nývltová.

Na prezentácii značky luxusných kuchyní v bratislavskom showroome Stopka Miele sa stretli totiž niekdajší exmilenci – jeden z párov, ktorý kedysi pútal pozornosť domáceho šoubiznisu. Reč je o topmodelke Linde Nývltovej a moderátorovi Matejovi Cifrovi alias Sajfovi.

Modelka Linda Nývltová z Elite Bratislava...
Modelka z agentúry Elite Model Managment počas...
+8Moderátor Matej Cifra rozdával po celý večer...

Kým on celým večerom a mini-párty spojenou s módnou prehliadkou luxusnej módy sprevádzal, Nývltová priletela až z Ameriky, aby sa na akcii zúčastnila ako hviezdny hosť. Tvár z agentúry Elite Bratislava nestratila nič zo svojej krásy, hoci v modelingu ju na domácej scéne zatienili kolegyne ako Michaela Kocianová, Saša Gachulincová či Barbora Brušková. Nývltová bola neprehliadnuteľná vo vzorovaných šatách s detailmi čipkovaných lemov a s kožušinovou kabelkou.

Moderátor Matej Cifra rozdával po celý večer... Foto: STOPKA
Matej Cifra Moderátor Matej Cifra rozdával po celý večer úsmevy a svoj nezameniteľný humor.

Hoci niektorí bývalí partneri sa radšej obchádzajú, v prípade slovenskej topmodelky a moderátora, ktorý je dnes už šťastne ženatý muž, to neplatí. Aj počas štvrtkového večera sa neváhali pozdraviť a prehodiť pár slov. Aspoň toľko, koľko im dovolili pracovné povinnosti.

Na akcii sa okrem spomenutej „dvojice“ objavili aj ďalšie známe tváre – medzi nimi napríklad lekárka Alena Pallová, riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková či bývalá Miss Veronika Vágnerová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #stretnutie #Linda Nývltová #Matej Cifra #exmilenci

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...