Vstúpila si do svedomia? Heidi Klum zahalená, nohy ukazuje jej kolegyňa

Priame prenosy z talentovej zábavnej šou Amerika má talent už čoskoro odštartujú na televíznych obrazovkách. Hlavné tváre programu sa stretli v Los Angeles.

03.05.2018 13:09
debata
zväčšiť Zľava: Televízna osobnosť a modelka Heidi Klum,... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Zľava: Televízna osobnosť a modelka Heidi Klum, producent a porotca Simon Cowell, tanečnica, speváčka a porotkyňa Mel B a producent Howie Mandel. Zľava: Televízna osobnosť a modelka Heidi Klum, producent a porotca Simon Cowell, tanečnica, speváčka a porotkyňa Mel B a producent Howie Mandel.

Pod záštitou televízie NBC sa na NBCUniversal Summer Press Day stretli porotcovia Simon Cowell, Howie Mandel a ich dve pôvabné kolegyne Mel B a Heidi Klum. Pozornosť pútala najmä posledná menovaná, ktorá pred pár dňami vyvolala kontroverzné reakcie na zverejnenie jej pikantného obnaženého pozadia.

Hoci v Klumovej prípade je svet zvyknutý na „sexy“ prezentáciu a nejaké to odhalenie, tentoraz mama štyroch detí zostala prekvapivo decentná. V smotanovom overali s flitrami poodhalila len kúsoček výstrihu. Naopak, štafetu prebrala Mel B, bývalá členka formácie Spice Girls.

Nemecká modelka a televízna osobnosť Heidi Klum. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Nemecká modelka a televízna osobnosť Heidi Klum. Nemecká modelka a televízna osobnosť Heidi Klum.

Tanečnica a speváčka si obliekla jednoduchý, no veľmi efektný model tunikových minišiat, ktoré odhaľovali jej nohy v gladiátorských sandálikoch so štrasom. Práve Melanie Brown len pred pár dňami prilákala pozornosť paparazzov, keď sa v jednom z luxusných dovolenkových centier zbavila vrchného dielu plaviek a predviedla svoje odhalené vnady. Zdá sa teda, že obe spomenuté dámy majú jeden celkom jasný talent – provokovať a vyzliekať sa na počkanie. Hoci aj po štyridsiatke…

Porotkyňa Mel B predviedla nový účes aj... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Porotkyňa Mel B predviedla nový účes aj odhalené nohy. Porotkyňa Mel B predviedla nový účes aj odhalené nohy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Heidi Klum #Mel B #provokácia #Amerika má talent #odhalené hviezdy

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...