Kráska z Avataru s vlastnou hviezdou: Ďakovala a manželovi vyznala lásku

Americká herečka Zoe Saldana má hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy.

04.05.2018 11:17
Herečka Zoe Saldana pózuje pri vlastnej hviezde... Foto: ,
Herečka Zoe Saldana pózuje pri vlastnej hviezde na Chodníku slávy.
debata

Tridsaťdeväťročnú rodáčku z Passaic v štáte New Jersey na slávnosti sprevádzali aj manžel Marco Perego-Saldana a ich traja synovia, trojročné dvojčatá Cy Aridio a Bowie Ezio a 16-mesačný Zen Anton Hilario. Okrem nich sa na odhalení hviezdy zúčastnili aj herečkina matka, stará mama a sestry. Zagratulovať jej prišli tiež filmár James Cameron a herečka Mila Kunis s manželom Ashtonom Kutcherom.

Herečka Zoe Saldana s manželom Marcom Peregim a...
Herečky Zoe Saldana a Mila Kunis spoločne...
+3Herečka Zoe Saldana pózuje pri vlastnej hviezde...

„Obdivujem ťa ako osobnosť, manželku, sestru, matku, podnikateľku a herečku. Zatiaľ čo svet ťa pozná podľa tvojich postáv, ja mám tú česť poznať pracujúcu matku v zákulisí,“ povedala počas svojho príhovoru Kunis a Cameron nadviazal s tým, že pre Saldanu je podľa neho zo všetkých jej úloh najdôležitejšie rodičovstvo. „Zoe najviac zo všetkého záleží na tom, že je matkou. Nejakým spôsobom dokáže robiť všetky tieto úžasné veci a zároveň byť mamou trom chlapcom. Ako som povedal, je živel,“ uviedol.

zväčšiť Herečka Zoe Saldana s manželom Marcom Peregim a... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka Zoe Saldana s manželom Marcom Peregim a ich ratolesťami. Herečka Zoe Saldana s manželom Marcom Peregim a ich ratolesťami.

Saldana vo svojej reči poďakovala manželovi. „Si moje všetko. Každý deň mi pripomínaš, aby som si vážila životnú cestu. Držím sa vďaka tebe pri zemi a pomáhaš mi spomaliť, keď si potrebujem oddýchnuť. Si hlas v mojom srdci, ktorý mi neustále hovorí, aby som zlepšovala svoj život, milovala, čo robím a robila, čo milujem. Takže ti ďakujem, Vieš ale, čo ma najviac nadchýna vždy, keď sa zobudím? Tie tri majstrovské diela, ktoré sme vytvorili: Zen, Cy a Bowie,“ vyznala sa.

debata chyba
Viac na túto tému: #Chodník slávy #hviezda #rodina #Mila Kunis #James Cameron #Zoe Saldana

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...