Rozžiarená Wisterová, zladení Cifrovci: Hanečka ich zlákal na farebnú módu

Známe tváre, ale najmä zástupcovia novinárskej obce sa zišli počas uplynulého týždňa v centre Bratislave kvôli móde. Meno Boris Hanečka bolo lákadlom. Hostia sa dočkali novej, nie celkom tradičnej kolekcie.

07.05.2018 12:09
debata (3)
zväčšiť Boris Hanečka (vpravo) vyzlieka moderátorku... Foto: archív dF
Boris Hanečka (vpravo) vyzlieka moderátorku Veru Wisterovú, aby ukázal jej pestré šaty z novej kolekcie. Tá vznikla v spolupráci so značkou dF, ktorú zastupoval Erik Šimčisko (vľavo). Boris Hanečka (vpravo) vyzlieka moderátorku Veru Wisterovú, aby ukázal jej pestré šaty z novej kolekcie. Tá vznikla v spolupráci so značkou dF, ktorú zastupoval Erik Šimčisko (vľavo).

Známy slovenský tvorca sa spojil so slovenskou značkou dF (d'ARA Fashion), ktorá s úspechom produkuje a predáva dámske odevy – výsledkom je „kapsulová“ kolekcia niekoľkých kusov dámskej módy v rámci kolekcie jar a leto 2018.

Boris Hanečka (vpravo) vyzlieka moderátorku...
Na podujatie sa prišiel pozrieť aj herec Peter...
+20Bývalá Miss Slovensko a novinárka Barbora...

„Súčasťou kolekcie sú nohavice, blúzky, večerné šaty, crop topy či trenčkoty, ktoré sa dajú nosiť ako šaty alebo ľahký kabát. Vystihujú momentálne obdobie, vrcholenie jari a očakávanie leta. Kolekciu sme sa snažili vystavať tak, aby boli jednotlivé modely medzi sebou kombinovateľné a zákazníčky sa tak samy mohli vyhrať s farbami a strihmi,“ prezradil pre médiá Hanečka.

Príjemným prekvapením bude nepochybne aj fakt, že cenovo sú jednotlivé modely dostupné a našlo sa pár hostí, ktorí si nejaký ten kúsok kúpili už priamo počas minulotýždňovej prezentácie.

Manželia Veronika Ostrihoňová a Matej Cifra... Foto: archív dF
Manželia Veronika Ostrihoňová a Matej Cifra pekne zladení. Manželia Veronika Ostrihoňová a Matej Cifra pekne zladení.

Skvelou „vlajkovou“ loďou sa v tento večer stala najmä moderátorka Vera Wisterová, ktorá síce najprv zamierila medzi hostí zabalená v bielom, akoby laboratórnom plášti, ale neskôr ju Hanečka spoločne s Erikom Šimčiskom z dF vyzliekli práve do pestrofarebných šiat s cik-cakovým vzorom. Ryšavka so žiarivým úsmevom a ružovými lodičkami vyzerali v modeli naozaj pôvabne.

Medzi hosťami zase bola neprehliadnuteľná Veronika Ostrihoňová, manželka moderátora Mateja Cifru. So svojou polovičkou sa „zladili“ do denimových búnd zdobených farebným sprejom a nápismi. Na kvetinové vzory zase stavila herečka Gabriela Dzuríková. Viac foto nájdete v galérii.

Herečka Gabriela Dzuríková a jej kolega a... Foto: archív dF
Herečka Gabriela Dzuríková. Herečka Gabriela Dzuríková a jej kolega a kamarát Peter Sklár.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Boris Hanečka #Veronika Ostrihoňová #Vera Wisterová

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...