Módna reputácia napravená! Cruz ohúrila v Cannes, zvádzala v čiernej

Na úvod filmového festivalu v Cannes sa španielska herečka Penelope Cruz, hviezda otváracieho filmu Všetci vedia, obliekla do archívneho modelu Chanel. Nebola to však stopercentná výhra.

09.05.2018 14:45
debata
Herečka Penelope Cruz predviedla štíhlu postavu... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Herečka Penelope Cruz predviedla štíhlu postavu v kreácii Chanel. Herečka Penelope Cruz predviedla štíhlu postavu v kreácii Chanel.

Slávna kráska si totiž zvolila róbu, ktorá akosi nelichotila jej postave a z niektorých uhlov pôsobila opticky tak, akoby jej pridávala zbytočné kilá a deformovala postavu. Dvojnásobná mama, ktorá si v novinke režiséra Asghara Farhadiho zahrala aj s manželom Javierom Bardemom, si však reputáciu stihla napraviť už o pár hodín neskôr.

Herečka Penelope Cruz.
Herečka Penelope Cruz predviedla štíhlu postavu...
+3Hereckí kolegovia a zároveň manželia Penelope...

Na oficiálnom fotení na festivalovom lide sa Cruz predviedla opäť v značke Chanel – tentoraz jej však model čiernych šiat s aranžovanou vlečkou z čipky vyzdvihol ukážkový štíhly driek a súmerné krivky. Tmavovláska, ktorá už prekročila štyridsiatku, vyzerala naozaj pôvabne a zároveň veľmi sexy.

Do Cannes sa v najbližších dňoch zlietnu hviezdy filmovej brandže z celého sveta. O hlavnú cenu na festivale súťaží 21 snímok, pričom tento rok je porota v ženskej prevahe. Popri štyroch mužoch ju tvorí päť žien – na čele poroty stojí austrálska hviezda Cate Blanchett.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Penelope Cruz #Cannes #postava #Chanel #Cannes 2018 #reputácia

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...