Ruská kráska zdobila Cannes, ázijskú hviezdu zosmiešnili neželaní hostia

Festival na Francúzskej riviére pokračoval druhým dňom a hoci hollywoodske hviezdy na červenom koberci chýbali, zastúpili ich krásky z Ázie aj modelingové hviezdy.

09.05.2018 20:33
debata (2)
Modelka Irina Shayk pózuje na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Modelka Irina Shayk pózuje na premiére filmu Yomeddine v Cannes. Modelka Irina Shayk pózuje na premiére filmu Yomeddine v Cannes.

Hlavná večerná premiéra patrila súťažnému filmu Yomeddine, na ktorý sa okrem hlavných tvorcov prišli pozrieť aj hviezdy z časopisov či reklamní ambasádori, ktorých si do Cannes pozývajú samotné firmy.

Herečka Louise Bourgoin v kreácii Giambattista...
Dídžejka a modelka Chantel Jeffries.
+21Dídžejka a modelka Chantel Jeffries.

Medzi prítomnými nepochybne zaujala opäť herečka Julianne Moore, no tentoraz sa pozornosť sústredila aj na mladšie krásavice. Priamo z New Yorku pricestovala do Cannes ruská rodáčka a topmodelka Irina Shayk. Pred fotografov sa postavila v pomerne jednoduchej róbe s princeznovskej asymetrickou sukňou a stavila na prirodzené pôvaby podčiarknuté len výrazným červeným rúžom.

Omnoho odvážnejšia bola modelka a dídžejka Chantell Jeffries, ktorú preslávil najmä fakt, že randila kedysi s Justinom Bieberom. V Cannes bude mať povesť provokatérky, lebo oba festivalové večery predvádzala na červenom koberci svoje ženské vnady v sporých kreáciách.

Dídžejka a modelka Chantel Jeffries. Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Dídžejka a modelka Chantel Jeffries. Dídžejka a modelka Chantel Jeffries.

Hoci červený koberec na festivale je prísny strážený, utorňajší večer poznačil aj „škandál“ s neželanými hosťami. Išlo o dvojicu žien, ktoré sa objavili vo chvíli pózovania herečky Kiko Mizuhara a robili za ňou grimasy do objektívov. Po pár sekundách ich však ochranka vykázala a japonská herečka, narodená v americkom Texase, si takmer nič nevšimla.

Mizuhara pritom patrila medzi najlepšie oblečené dámy večera, spoločne s čínskou herečkou Wang Likun ich obliekol módny dom Christian Dior a obe vyzerali naozaj pôvabne.

zväčšiť Herečka Kiko Mizuhara mala na červenom koberci... Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Herečka Kiko Mizuhara mala na červenom koberci aj sabotujúce fanúšičky. Herečka Kiko Mizuhara mala na červenom koberci aj sabotujúce fanúšičky.

Viac fotografií zo stredajšieho slávnostného večera nájdete v galérii.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #irina Shayk #Cannes #premietanie #červený koberec #Julianne Moore #ochranka #Cannes 2018

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...