Neznáma hore bez aj protestujúci Rusi: Večer v Cannes bol divoký!

Hneď dva filmy, ktoré vyvolávali záujem ešte pred samotnou premiérou, mali v stredu večer svoju chvíľu na slávnostnom gala v Cannes.

10.05.2018 14:36
debata
zväčšiť Herečka Irina Starshenbaum (v kreácii Chanel... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Irina Starshenbaum Herečka Irina Starshenbaum (v kreácii Chanel Haute Couture), rodáčka z Moskvy, ktorá účinkuje vo filme Leto, vytiahla na červenom koberci transparent na podporu väzneného ruského režiséra Kirilla Serebrennikova. Okolo nej časť štábu filmu Leto.

Do festivalového diania vstúpila Keňa s príbehom Rafiki, v ktorom sa odohráva lesbická romanca. V domácej krajine je snímka pre svoj obsah zakázaná. Ešte viac pozornosti si však uchmatol pre seba film Leto v réžii väzneného Kirilla Serebrennikova.

Snímku prišla predstaviť herečka Irina Starshenbaum či herci Tee Yoo a Roman Bilyk a hoci ochranka z červeného koberca vykázala protestujúcich s veľkými transparentmi s nápismi „Osloboďte Serebrennikova“, hercom to zakázať nemohli.

Speváčka Shy'm sa tiež predviedla v priehľadnej...
Neznáma návštevníčka filmového festivalu v...
+3Herečka Irina Starshenbaum (v kreácii Chanel...

Priamo na červenom koberci chytila do rúk transparent pôvabná Irina oblečená do luxusnej róby Chanel Couture. Aj priamo na nej mala pripnutý odznak s podobizňou známeho ruského tvorcu, ktorý je v domácom väzení a má zákaz činnosti.

Stredajší večer, ktorého prvá časť patrila filmu Yomeddine a kráskam ako Irina Shayk či Julianne Moore, však poznamenalo aj celkom neočakávané spestrenie. Na červenom koberci sa totiž objavila neznáma dáma, ktorá sa predviedla v priehľadnom tope a odhalila poprsie. Predvádzala ho akoby sa nechumelilo…

Neznáma návštevníčka filmového festivalu v... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Neznáma návštevníčka filmového festivalu v Cannes predviedla odhalené poprsie. Neznáma návštevníčka filmového festivalu v Cannes predviedla odhalené poprsie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #protest #Cannes #Cannes 2018 #Kirill Serebrennikov

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...