Českí susedia môžu závidieť! Kráska zo Superstar Alagič žiarila na párty

Moderátorka aktuálneho ročníka speváckej súťaže Superstar Jasmína Alagič má v sebe namixovanú bosniansku aj maďarskú krv, ale hrdo sa hlási aj k slovenskej krajine. A pri tom všetkom moderuje česko-slovenskú šou.

11.05.2018 09:00
debata (3)
Moderátorka a modelka Jasmína Alagič. Foto: Profimedia
Moderátorka a modelka Jasmína Alagič. Moderátorka a modelka Jasmína Alagič.

V uplynulých týždňoch sa rozhodovalo o finálovej zostave spevákov v sledovanej šou a po napínavom súboji aj zaťažkávajúcom nakrúcaní sa celý štáb zišiel na párty v Prahe. Alagič medzi prítomnými chýbať nemohla a razom sa stala ozdobou celého večera.

Dlhonohá kráska, ktorá štartovala svoju kariéru účasťou v Superstar, aby sa neskôr presunula do módnej televízie, zavítala do Prahy aj so svojou manažérkou a šéfkou Gabrielou Drobovou. Pozornosť fotografov však razom strhla na seba.

Dvadsaťsedemročná kráska si na seba vzala čierny nohavicový overal, ktorý doplnila výraznými sandálikmi v krikľavej farbe. Jednoduchý, no veľmi efektný look z nej spravil štýlovú dámu a keď k tomu modelka a moderátorka pridala povestný úsmev, už bolo jasné, že má vyhraté.

V najbližších týždňoch sa otestuje aj to, či má Alagič našliapnuté na veľkú moderátorskú kariéru. Ak zvládne živé prenosy po boku Leoša Mareša, nepochybne sa už čoskoro objaví v nejakom ďalšom formáte televízie Markíza.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #párty #Superstar #pôvab #Jasmína Alagič

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...