Ostatní môžu ísť domov! Aj najzvodnejšie modelky zatienila úchvatná Blanchett

Modelingová elita už patrí takpovediac k inventáru filmového festivalu v Cannes a počas stredajšieho premietania filmu Sorry Angel zaplnila červený koberec v plnej zbroji.

10.05.2018 22:06
debata
Ruská modelka Irina Shayk v kreácii Versace.... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Irina Shayk Ruská modelka Irina Shayk v kreácii Versace. Pod ktorou nemala rozhodne nič oblečené.

Medzi hosťkami slávnostného večerného programu sa objavila napríklad britská topmodelka Stella Maxwell v kreácii Roberto Cavalli Couture či Josephine Skriver odetá do kreácie Giambattista Valli Couture. Azda ani jedna z nich však neupriamila na seba toľko pozornosti, ako ruská kráska Irina Shayk – na červenom koberci prítomná už druhý večer za sebou.

Modelka Stella Maxwell.
Herečka Araya Hargate v kreácii Ralph & Russo...
+24Herečka a prezidentka poroty 71. ročníka Cannes...

Kým v stredu to bola stávka na istotu a eleganciu v podobe čiernej róby, štvrtok si vzala pod palec ako absolútna provokatérka večera. Shayk si totiž obliekla na seba kreáciu Versace, kde na prednom diele boli kusy látky spojené len pozlátenými retiazkami. A celkom zjavne bola partnerka hollywoodskeho herca a režiséra Bradleyho Coopera naostro.

Ani to však nestačilo zatieniť dámu, ktorá sa na akciii ukázala o pár hodín neskôr – reč je o austrálskej herečke, dvojnásobnej držiteľke Oscara a prezidentke tohtoročnej poroty Cate Blanchettovej.

Herečka a prezidentka poroty 71. ročníka Cannes... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Herečka a prezidentka poroty 71. ročníka Cannes Cate Blanchett Herečka a prezidentka poroty 71. ročníka Cannes Cate Blanchett bola úchvatná.

Očarujúca, elegantná, štýlová aj originálna – takéto prívlastky na jej adresu znejú pomerne často a vo štvrtkový večer ich potvrdila, keď sa objavila na premiére filmu Cold War v kreácii Mary Katrantzou s výrazným motívom kvetín, ručne pošívanej flitrami s akousi kalichovou sukňou „vcucávajúcou“ sa dovnútra. Na tento módny počin sa skrátka nechytal vo štvrtok večer nik. A to treba podotknúť, že mnohé dámy vyzerali naozaj očarujúco.

Herečka Lupita Nyong'o pózuje v kreácii... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Herečka Lupita Nyong'o pózuje v kreácii Christian Dior Couture. Herečka Lupita Nyong'o pózuje v kreácii Christian Dior Couture.

Platilo to o Lupite Nyong'o v kreácii Christian Dior Couture, herečke Amber Heardovej v róbe Valentino s kvetinovým motívom aj porotkyni Lee Seydouxovej v minikreácii Louis Vuitton. Všetky dámy si pozrite v našej galérii. Naozaj to stojí za to.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Cate Blanchett #irina Shayk #Cannes #modelky #couture #Cannes 2018

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...