Ramazzottiho krásna Marica v Cannes: Taliansku veru nerobí hanbu!

Na Francúzskej riviére sa momentálne nachádzajú hviezdy z celého sveta a pozvanie do ich radov dostala aj moderátorka a modelka Marica Pellegrinelli.

13.05.2018 14:30
debata
Talianska modelka a herečka Marica... Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Talianska modelka a herečka Marica Pellegrinelli pózuje na červenom koberci v Cannes. Talianska modelka a herečka Marica Pellegrinelli pózuje na červenom koberci v Cannes. V kreácii od Alberty Ferretti.

Dvadsaťdeväťročná rodáčka z talianskeho Bergama, ktorá je od roku 2014 manželkou známeho speváka Erosa Ramazzotttiho, rozhodne nesklamala. Na jednu zo slávnostných premiér dorazila ako moderná princezná v púdrovej róbe z dielne Alberty Ferrettiovej.

Dlhonohá brunetka s priam dokonalými krivkami predviedla na červenom koberci príťažlivú figúru, ale aj krásnu tvár a razom sa stala magnetom pre fotografov popri takých dámach ako Julianne Moore či Irina Shayk.

Herečka Louise Bourgoin v kreácii Giambattista...
Dídžejka a modelka Chantel Jeffries.
+21Dídžejka a modelka Chantel Jeffries.

Medzi sexy modelkou a jej slávnym manželom je síce vekový rozdiel 25 rokov, ale dvojica spoločne tvorí pár už niekoľko rokov. Spoločne vychovávajú šesťročnú dcéru Raffaelu a trojročného Gabria. Ramazzotti má z prvého manželstva s moderátorkou Michelle Hunzikerovou už dospelú dcéru Auroru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Cannes #červený koberec #Marica Pellegrinelli #Eros Ramazzotti #Cannes 2018

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...