Bella Hadid kráľovnou piatkového Cannes, dorazila aj slávna Češka

Premiéru súťažného filmu Ash is the purest white zaradili organizátori festivalu v Cannes na piatkový večerný program. A na červený koberec povolali známe krásky.

12.05.2018 08:31
debata (1)
Topmodelka Bella Hadid na červenom koberci v... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Bella Hadid Topmodelka Bella Hadid na červenom koberci v Cannes. V kreácii Christian Dior Haute Couture.

Nechýbal už typický inventár festivalu ako čínska hviezda Fan Bingbing či švédska playmate Victoria Silvstedt, tentoraz si však najviac pozornosti uchmatla americko-jordánska topmodelka Bella Hadid.

Šoubiznisová osobnosť Miya Muqi.
Herečka Deepika Padukone bola na červenom...
+10Herečka Araya Hargate na premiére v kreácii...

Ambasádorka značky Dior ukazuje každým rokom svoju väčšiu a väčšiu mediálnu silu – so sestrou Gigi a modelkou Kendall Jennerovou patria do novej generácie supermodeliek a firmy si veľmi dobre uvedomujú ich príťažlivosť pre masy a mladú generáciu. Na slávnostnom piatkovom gala sa však Bella priblížila svojou prezentáciou skôr estetike starého Hollywoodu ako modernej a odvážnej móde sexy krások z Instagramu.

Česká modelka Eva Herzigová v kreácii Christian... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Eva Herzigová Česká modelka Eva Herzigová v kreácii Christian Dior Haute Couture.

Modelka na červený koberec vstúpila v kreácii z kolekcie Christian Dior Haute Couture. Róba s masívnou sukňou, na ktorú potrebuje nositeľka asistenta, nie je v Cannes nič výnimočné. Hadid v kreácii musela zvládnuť aj chôdzu po schodoch do festivalového kina či pózovanie uprostred koberca a dala to na jednotku s hviezdičkou. Jej prirodzený talent predvádzať sa pred objektívmi je neoddiskutovateľný.

Značka Dior v Cannes mala v piatok večer ešte jednu svoju tvár – českú topmodelku Evu Herzigovú, ktorá je tvárou kozmetiky pre zrelšiu pleť. V čiernom zamate, rovnako z ateliéru haute couture, vyzerala veľmi pôvabne.

zväčšiť Herečka Deepika Padukone bola na červenom... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Herečka Deepika Padukone bola na červenom koberci neprehliadnuteľná. Herečka Deepika Padukone bola na červenom koberci neprehliadnuteľná.

Najväčším magnetom pre oči sa však stala herečka Deepika Padukone v magentovej róbe Ashi Studio, v ktorej akoby pripomínala našuchoreného veľkého exotického vtáka. Viac fotografií si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Cannes #Eva Herzigová #Bella Hadid #Christian Dior #Cannes 2018

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...