Krásna Kruger späť na červenom koberci, bodovala aj 80-ročná Fonda

Filmové dianie na Francúzskej riviére neustáva a rovnaké platí aj o zapĺňaní červeného koberca každý deň hviezdami v nových a nových módnych kreáciach.

13.05.2018 21:07
debata
zväčšiť Očarujúca Diane Kruger prichádza na premiéru v... Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Očarujúca Diane Kruger prichádza na premiéru v Cannes. Očarujúca Diane Kruger prichádza na premiéru v Cannes.

Hoci nedeľa zvykne byť deň pokojnejší, v Cannes to opäť žilo a priestor dostali už ostrieľané veteránky festivalových premiér, medzi nimi napríklad herečka Jane Fonda, jej francúzska kolegyňa Isabelle Huppert či Nemka Diane Kruger.

Očarujúca Diane Kruger prichádza na premiéru v...
Herečka Jane Fonda bola už tradične...
+14Herečka Araya Hargate v kreácii Giambattista...

Práve posledná menovaná je zvyčajne zárukou vizuálneho zážitku a vždy, keď sa v Cannes objaví, mnoho divákov a fanúšikov tají dych. Hviezda filmu Odnikiaľ tento rok stavila na kreáciu v duchu antickej róby prevesenej na jednom ramene, v ktorej základ tvoril trblietavý bandážový živôtik.

Blondínka kedysi pracovala ako modelka pre značky Chanel či Dior, dnes podobné kúsky nosí práve na veľkolepých premiérach a vyzerá naozaj úchvatne.

zväčšiť Celebrita Araya Hargate potrebovala na svoje... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Celebrita Araya Hargate potrebovala na svoje masívne šaty niekoľko asistentov. Celebrita Araya Hargate potrebovala na svoje masívne šaty niekoľko asistentov.

Platilo to však aj o ďalších dámach, ktoré červený koberec vnímajú ako javisko, kde treba ukázať čo najviac. V Cannes túto skupinu zastupuje napríklad aj indická herečka Aishwarya Rai alebo thajská hviezda Araya Hargate. Tá dokonca v nedeľu večer potrebovala trio asistentov, aby sa vyšplhala po schodoch do festivalového kina v masívnej róbe Giambattista Valli Couture.

Herečka Laetitia Casta v kreácii Alexander... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Herečka Laetitia Casta v kreácii Alexander McQueen. Herečka Laetitia Casta v kreácii Alexander McQueen.

Naopak, omnoho efektnejšie volila v tento večer čerstvá štyridsiatnička Laetitia Casta. Kedysi slávna modelka, dnes herečka a trojnásobná mama zvolila model zo strapcov Alexander McQueen a vyzerala veľmi dramaticky. Viac si pozrite v galérii, ktorá je ďalšou z množstva fotodokumentácií festivalu v Cannes, aké môžete na Pravda.sk nájsť. Viac aj tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Cannes #Diane Kruger #predvádzať sa #Cannes 2018 #Araya Hargate

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...