Najsexi modelky planéty na jednom móle: Žiarila viac Bella či Naomi?

Zvyčajne sa festival v Cannes spája s veľkou charitatívnou akciou amFAR. Tento rok však filantropia dostala ďalšiu možnosť - v podobe charitatívnej módnej šou Fashion for relief s najväčšími kráskami sveta.

14.05.2018 12:07
debata
Bývalé kolegyne z čias supermodelkovskej éry... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Naomi Campbell (vpravo) a Carla Bruni. Bývalé kolegyne z čias supermodelkovskej éry Naomi Campbell (vpravo) a Carla Bruni.

Organizátorkou podujatia je niekdajšia supermodelka Naomi Campbell, ktorá sa roky venuje dobročinnosti. Aj vďaka jej slávnemu menu sa podarilo na prehliadku, ktorá sa uskutočnila v nedeľu večer, angažovač najznámejšie dámy súčasného sveta modelingu.

Topmodelka Bella Hadid na akcii Fashion For...
Portugalská modelka Sara Sampaio v kreácii...
+15Topmodelka Cindy Bruna prišla v kreácii Saint...

Už tradične pútala pozornosť Bella Hadid, ktorá sa práve v Cannes oficiálne vrátila k spevákovi The Weekndovi. Dvojicu načapali pri bozkávaní v klube a v nedeľu večer prišiel kanadský rodák podporiť Hadidovú priamo na prehliadku.

Hoci americko-jordánska topmodelka je nesmierne sexy, počas nedeľňajšieho večera mala vysokú konkurenciu. Aj doslova. Na dlhočizných nohách sa predvádzala napríklad Maria Borges či Cindy Bruna. Prišla aj modelka Daria Strokous či Daphne Groeneveld. Pozornosť však patrila aj niekdajším supermodelkám. Popri Naomi Campbellovej to bola napríklad bývalá prvá dáma Francúzska – Carla Bruni Sarkozy.

Topmodelka Bella Hadid na akcii Fashion For... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Topmodelka Bella Hadid na akcii Fashion For Relief 2018. Topmodelka Bella Hadid na akcii Fashion For Relief 2018.

Pozvanie na podujatie dostala aj česká modelka a filantropka Petra Němcová, ktorá si obliekla zaujímavú kreáciu. Išlo o róbu z čipky, ktorá mala zaujímavý detail trakového zapínania. Němcová k nej pridala netradičný účes aj výrazný oranžový rúž.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #Cannes #Naomi Campbell #sexepíl #modelky #sexi dámy #Bella Hadid #Cannes 2018 #Fashion for Relief

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...