Každý krok bol ako drep, aj zadok mi narástol, vtipkuje pápežská Rihanna

Už je to pár dní, čo barbadoská rodáčka Rihanna znovu šokovala a prekvapila módny svet. Na akcii MET Gala sa objavila v kreácii, ktorá bola módnou variáciou na pápežské rúcho aj čiapku.

15.05.2018 10:20
debata
Speváčka Rihanna prišla v kreácii Maison Margiela. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Rihanna prišla v kreácii Maison Margiela. Speváčka Rihanna prišla v kreácii Maison Margiela.

Tridsaťročná umelkyňa tak urobila v rámci štartu výstavy v Metropolitnom múzeu, ktorá sa zaoberá prepojením módy a katolicizmu. Speváčku obliekol ateliér Maison Margiela a hviezda sa nepochybne zaradila medzi najvýraznejšie dámy večera.

Pre médiá neskôr prezradila, že šaty boli skutočne ťažká váha. „Každý krok bol ako drep. Prisáham, že mi po tomto červenom koberci narástol zadok z toľkého posilňovania,“ zavtipkovala si speváčka.

Údajne uvažovala aj nad tým, že si vyberie niečo iné, keďže model vážil niekoľko kilogramov a stráviť v ňom večera nebolo práve jednoduché. „Mala som pocit, že ak by som to urobila, ak by som si vybrala tú druhú možnosť, bola by to urážka voči všetkým tým ľuďom, ktorí nad tým sedeli a hodiny ručne vyšívali celý model,“ citoval Rihannu Entertainment Tonight. „Nemohla som im povedať, tak to dajte do archívu a navyše tie šaty boli úžasné, to nemôže nik poprieť,“ doplnila ešte.

Diane Kruger bola neprehliadnuteľná v kreácii...
Speváčka a herečka Jennifer Lopez v kreácii...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Rihanna #drep #MET Gala #kilá #Maison Margiela

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...